12.2 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăInvestigații România LiberăIncendiar / Candidata Alianţei PNL-USR la sectorul 4 conduce beată şi trece...

Incendiar / Candidata Alianţei PNL-USR la sectorul 4 conduce beată şi trece pe roşu

În aceaşi zonă, a fost suprinsă cu ceva vreme în urmă, împărţind pliante electorale cu Mototolea, din Clanul Duduienilor.

Şedinţele stropite, conform Gândul.info, ar fi avut loc în 11 august, în jurul orei 20.30, iar a doua pe 19 august, la 22.30.

“Cine a spus că adevărul se află în vin se află într-o eroare capitală, fiindcă Simona Spătaru arată contracandidaților – după cum se poate constata în înregistrarea video prezentată, în exclusivitate, de GÂNDUL.RO – că poate descifra viitorul politic chiar și în spuma berii, cu atât mai mult atunci când se află alături de echipa sa. ”Are încredere în oameni. Oamenii fac locul și încrederea este cimentul care ține la un loc un o comunitate”, se menționează pe pagina de prezentare a Simonei Spătaru, iar realitatea de pe terasa respectivă susține prezentarea.”

Citeşte şi: “Deştepţii” candidatei PLUS la sectorul 4, afaceri grele cu statul

De fiecare dată, după un cocktail bere+vin, s-a urcat la volan şi a trecut şi pe “roşu”. De cinci ori, au numărat reporterii aflaţi pe urma sa.

După ce a fost surprinsă cu ruda lui Emi Pian a spus că nu ştie cine e acea persoană din fotografie care îi făcea campania.

În fotografie, candidata iubitoarea epicului “vinul după bere e o plăcere” este surprinsă călcând acceleraţia deşi semaforul indica roşu.

“Candidata PNL – USR – PLUS la Primăria Sectorului 4 reușește să încalce toate regulile de circulație, trecând cu nonșalanță nu numai peste 5-6 semafoare roșii sau întorcând pe linie continuă, ci intrând pe ”interzis” și, nu în ultimul rând, parcând taman pe trecerea de pietoni și punând ”avariile”. Cu adevărat noul tip de politician…”, mai susţine Gândul.

 

Sloganul ei electoral este “Noi suntem Bucureşti.”

 

 

 

Marius Ghilezan
Marius Ghilezanhttp://mariusghilezan.ro/
Marius Ghilezan scrie la “România liberă” din anul 1991. Este reporterul care i-a deconspirat pe celebrul Căpitan Soare, pe Omul Negru de la Rahova, pe Aurel Moiș, “călăul din Christian Tell,” fost torționar comunist, care a trimis șapte țărani din Apateu la moarte, pentru că au refuzat să intre în colectiv. A publicat celebrele stenograme ale întâlnirii lui Mihail Gorbaciov cu Nicolae Ceaușescu. A fost primul jurnalist român post-decembrist care a stat de vorbă cu președintele SUA. Este autorul a nouă cărți.
Cele mai citite

Belgia și Cehia vor ca UE să dea noi sancțiuni împotriva influenței Rusiei în viitoarele alegeri europene

Belgia şi Cehia cer ca Uniunea Europeană să adopte noi sancţiuni pentru a contracara influenţa Rusiei în viitoarele alegeri europene, după ce mai multe...

Amânare în procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea a formulat cerere de abţinere. Inspecția Judiciară cerea suspendarea judecătoarei

Procesul în care este judecat Vlad Pascu, acuzat că a omorât doi tineri cu mașina, a fost amânat pentru data de 9 mai 2024. Noul...

Josep Borrell insistă pentru ca țările UE să ajute Ucraina cu sisteme antirachetă

Ţările Uniunii Europene trebuie să îşi trimită sistemele antirachetă pentru a consolida apărarea antiaeriană a Ucrainei, ale cărei oraşe sunt supuse atacurilor Rusiei, a...
Ultima oră
Pe aceeași temă