Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Dosarul senatorului Chițac, acuzat de zădărnicirea combaterii bolilor, a fost clasat

Senatorul Vergil Chiţac a anunţat că a primit decizia de clasare a dosarului in rem care fusese deschis pe 16 martie 2020 pentru săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

07.07.2020 - 15:17

"Dragii mei, legat de nefericita întâmplare din martie, am primit clasarea dosarului in rem. Pentru cei care încă se îndoiau, aceasta este dovada incontestabilă a nevinovăţiei mele, integritatea nefiindu-mi niciodată pusă la îndoială. În cariera mea anterioară, am administrat patrimonii de peste 100 de milioane de euro şi am dat bun de plată la peste 60 de milioane de euro, bani publici şi europeni, fără să existe nici cea mai mică suspiciune legată de activitatea mea. Vreau să mulţumesc acelora care m-au susţinut în acele momente dureroase. De asemenea, îi chem alături de mine şi pe cei care atunci m-au privit cu rezerve. Împreună facem Constanţa puternică", a scris senatorul PNL Vergil Chiţac, marți, într-o postare pe Facebook.

Dosarul fusese deschis de procurori după ce senatorul Vergil Chiţac a fost acuzat că a infectat mai multe persoane cu noul coronavirus.

Astfel, la data de 9 martie, senatorul Chiţac a luat parte la şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL, unde au fost prezenţi aproximativ 100 de oameni, inclusiv premierul Ludovic Orban. Ulterior, Vergil Chiţac şi alţi trei participanţi la şedinţa BPN au fost despistați cu coronavirus. Cei care ar fi fost contaminați de Chițac sunt deputatul Lucian Heiuş, primarul Devei, Florin Oancea, precum şi administratorul public al oraşului Deva, Adrian David Nicolae.

Comentarii

loading...