Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

DOCUMENT și VIDEO. Substanță neidentificată, la baza incendiului din Colectiv

Mărturiile date în instanță de supraviețuitori ai “iadului” de la clubul Colectiv atestă existența unui gaz necunoscut neidentificat, arată Lumea Justiției.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 28.06.2019 - 12:06

"Flacăra era deja pe tavan, aerul părea ca un gaz de culoare albăstruie... Am văzut o limbă de foc de culoare galbenă, albastră, roșie de 3-4 metri... Nu îmi pot explica acea bilă de foc", este declarația unuia dintre supraviețuitorii incendiului din clubul Colectiv.
Buretele a fost stropit deasupra scenei, pentru că a ars doar în acea zonă, reiese din una dintre filmările aflate la dosarul Colectiv. În filmare este surprins, în detaliu, momentul inițial aprinderii buretelui de pe stâlpul din fața scenei, urmat de extinderea rapidă a flăcărilor pe tavan, atunci când focul a intrat în contact cu buretele lipit pe tavanul mascat de un grilaj din lemn situat deasupra scenei.

Pe filmare se mai vede cum buretele a ars câteva secunde pe stâlp, în sens vertical (fără să se extindă în lateral) provocând o flacără galbenă, mai scrie luju.ro.

Comentarii

loading...