23.8 C
București
marți, 2 iulie 2024
AcasăInvestigații România LiberăConferinţa de prezentare a proiectului „Dezvoltarea unui sistem de monitorizare...

Conferinţa de prezentare a proiectului „Dezvoltarea unui sistem de monitorizare a indicatorilor de performanţă în sectorul serviciilor comunitare de utilităţi publice”

2012/07/26//248789-untitled-2.jpg

Conferinţa de prezentare a proiectului 
„Dezvoltarea unui sistem de monitorizare a indicatorilor de performanţă în sectorul serviciilor comunitare de utilităţi publice”, cod SMIS 2903

 

Joi, 12 iulie 2012, în sala Hila a Hotelului Minerva din Bucureşti, începând cu ora 09.30, Ministerul Administraţiei şi Internelor organizează conferinţa de prezentare a proiectului “Dezvoltarea unui sistem de monitorizare a indicatorilor de performanţă în sectorul serviciilor comunitare de utilităţi publice” cod SMIS nr. 2903. Beneficiarul proiectului este Direcţia Generală pentru Relaţia cu Comunităţile Locale din cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor, proiectul fiind cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Dezvoltarea Capacităţii Administrative 2007 – 2013.

La acest eveniment sunt aşteptaţi să participe, alături de echipa de proiect şi de reprezentanţii Ministerului Administraţiei şi Internelor, preşedinţi ai structurilor asociative ale autorităţilor administraţiei publice locale, reprezentanţi ai asociaţiilor profesionale ale furnizorilor / prestatorilor serviciilor comunitare de utilităţi publice, precum şi oficialităţi din cadrul altor instituţii centrale şi locale.

Obiectivul general al proiectului îl reprezintă creşterea calităţii şi eficienţei serviciilor comunitare de utilităţi publice prin introducerea unui sistem de evaluare pe bază de indicatori a modului în care autorităţile publice locale se preocupă de dezvoltarea unui management performant al acestor servicii şi de promovarea unui program coerent de investiţii şi modernizare a infrastructurii aferente.

Grupul ţintă al proiectului este format din administraţia publică centrală şi administraţia publică locală (instituţii şi personalul acestora). Proiectul se adresează Unităţii centrale, celor 145 de Unităţi municipale / judeţene pentru monitorizarea serviciilor comunitare de utilităţi publice precum şi celor 20 de compartimente prefecturale pentru monitorizarea serviciilor comunitare de utilităţi publice selectate, înfiinţate în baza prevederilor HG nr. 246/2006 pentru aprobarea Strategiei naţionale privind accelerarea dezvoltării comunitare de utilităţi publice.

Prin implementarea acestui proiect, România face un pas important în atingerea parametrilor stabiliţi de directivele europene cu privire la furnizarea / prestarea serviciilor comunitare de utilităţi publice.

Jurnaliştii acreditaţi sunt invitaţi să participe la acest eveniment.

2012/07/26//248833-semnatura.jpg

Cele mai citite

Ca să nu mai aibă ei emoții decât legate de meci, politicienii de pe Dâmbovița au pus mână de la mână să-i ia lui...

Ilustrație: Marian Avramescu Ca să nu mai existe emoții pentru figurile politice importante de pe Dâmbovița că pot pleca și cu un dosar ca...

Marine Le Pen l-a zdrobit pe Emmanuel Macron

Agențiile occidentale de presă anunță dezastrul electoral din Franța. Progresiștii se dau de ceasul morții că partida Macron e cam feștelită, dar e încă...

EURO 2024: Portugalia-Slovenia(0-0) s-a decis la penalty-uri 3-0

Portugalia s-a calificat dramatic în sferturile de finală de la Euro 2024. A fost 0-0 cu Slovenia la finalul reprizelor de prelungire, 3-0 la...
Ultima oră
Pe aceeași temă