22.8 C
București
sâmbătă, 29 iunie 2024
AcasăInvestigații România LiberăCharlie Sheen vinde casa în care a locuit în ultimii 14 ani

Charlie Sheen vinde casa în care a locuit în ultimii 14 ani

Charlie Sheen a scos la vânzare casa pe care o deţine în ansamblul Mulholland Estates din Los Angeles, California. Starul, care a fost implicat în mai multe scandaluri sexuale, cere nu mai puţin de 7,2 milioane de dolari pentru locuinţa care măsoară 736 mp. 

Această mişcare vine după ce, luna trecută, actorul concediat recent din serialul „Doi bărbaţi şi jumătate” a plătit aproximativ 7 milioane de dolari pentru un conac cu suprafaţa de aproape 840 mp, care are şase dormitoare şi nouă băi şi care se află la o aruncătură de băţ de proprietatea pe care intenţionează să o vândă.

Potrivit RealEstalker, Charlie Sheen a cumpărat casa din Mulholland Estates în mai 1997 cu 2,5 milioane de dolari. Casa a fost construită în 1992 şi are cinci dormitoare, şapte băi, trei şeminee şi un garaj cu trei locuri. În ceea ce priveşte camerele principale, acestea oferă acces în curtea din spate, unde se află o terasă imensă, dar şi o bucătărie în aer liber, piscină şi spa. Locuinţa beneficiază de pază strictă, ca şi celelalte imobile din ansamblul cu pricina.

Motivele care l-au determinat pe actor să se despartă de casa în care a locuit în ultimii 14 ani nu sunt cunoscute. Însă, cu asiguranţă banii nu au reprezentat o problemă, în condiţiile în care Charlie Sheen a câştigat circa 40 de milioane de dolari în ultimul an.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă