29.5 C
București
miercuri, 24 iulie 2024

Breviar

TAROM ar putea introduce doua curse interne noi
Compania TAROM ar putea introduce pana in toamna noi curse pe relatiile Bucuresti-Iasi si Iasi-Timisoara, a declarat senatorul PD de Iasi Dan Carlan. „Iasiul a devenit un pol de atractie pentru investitorii straini. Am discutat cu directorul companiei aeriene TAROM, Cristian Becerescu, si cu ministrul Transporturilor, Gheorghe Dobre, si am obtinut promisiunea ca pana la toamna va fi introdusa o noua cursa intre Bucuresti si Iasi. Aceasta va pleca din Capitala dimineata, iar cursa retur va fi seara”, a precizat Dan Carlan.
In prezent, relatia Bucuresti-Iasi este deservita de o singura cursa zilnica, cu plecare din Capitala seara si retur dimineata. Carlan a mai spus ca in cursul acestei veri ar putea fi infiintata si o cursa directa Iasi-Timisoara. „In prezent, Iasiul nu are nici o legatura aeriana directa cu vestul tarii. O cursa Iasi-Timisoara ar rezolva aceasta problema. De asemenea, am analizat impreuna cu ministrul Dobre posibilitatea ca aceasta cursa sa faca escala la Cluj”, a conchis Dan Carlan.
Pentru compania TAROM anul viitor va fi unul deosebit de important avand in vedere ca vor incepe procedurile in vederea privatizarii.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă