21.1 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăInvestigații România LiberăApartamente ultracentrale de la 43.000 euro

Apartamente ultracentrale de la 43.000 euro

Cu o investiţie de aproximativ 6 milioane de euro, Stil Residence a fost demarat în vara anului 2007 şi finalizat în martie 2010. Până acum, a fost vândut în proporţie de 65%, preţurile începând de la 43.000 euro cu TVA inclus.

Dezvoltatorul ansamblului este Constal Invest, o companie ce aparţine unui grup de firme care îşi desfăşoară domeniul de activitate în tranzacţiile imobiliare. Stil Residence este primul proiect ridicat de companie, având o investiţie de circa 6 milioane euro şi o confinanţare de 65% din partea unei bănci partenere. Finalizat în luna martie din acest an, ansamblul a fost construit într-o zonă centrală a Bucureştiului, la intersecţia unor zone de referinţă precum P-ţa Romană, Bd. Dacia, Ştefan Cel Mare şi Str. Mihai Eminescu.
Practic, apartamentele sunt situate la o distanţă de numai cinci minute faţă de principalele puncte de interes aflate în centru. „Am construit în această parte a oraşului deoarece experienţa din imobilare ne-a arătat că, indiferent de ce se întâmplă pe piaţă, apartamentele din zona centrală rămân în continuare căutate. Acest fapt este determinat de stocul mic de unităţi care se construiesc în zona centrală, ceea ce face să nu fie o concurenţă acerbă, iar clienţii în mare parte dispun de bani pentru achiziţie”, declară Cristian Gheorghe, Manager Constal Invest.

Ansamblul cuprinde 28 de unităţi
Stil Residence beneficiază de un teren de 1.000 mp, totalizând o suprafaţă construită de 4.500 mp. Acesta este alcătuit dintr-un bloc cu două scări, dispus de subsol, parter şi şase etaje şi cuprinde 28 de apartamente, de la garsoniere la patru camere şi penthouse. ­Suprafeţele utile pornesc de la 30 mp pentru o garsonieră şi pot ajunge la peste 200 mp în cazul unui penthouse situat la ultimul etaj al blocului.
Clădirea are o formă poligonală, iar structura de rezistenţă este concepută în sistem cadre de beton armat şi zidărie de cărămidă eficientă. Pentru protecţia terenurilor şi clădirilor adiacente, a fost prevăzut un ecran de piloţi foraţi. Clădirea este protejată termic, exteriorul fiind învelit cu anvelopă termică, executată din plăci din polistiren de 10 cm. Blocul a fost făcut să reziste la un cutremur de 8,5 garde/Richter.
Pe lângă infrastructura completă pe care o prezintă zona, locatarii vor beneficia în plus de o serie de facilităţi în cadrul proiectului, printre care: cabinet medical, spaţii de relaxare amenjate pe o suprafaţă de 400 mp, monitorizare video, acces securizat şi 31 de locuri de parcare în subteran. Un loc de parcare poate fi cumpărat cu 10.000 euro + TVA. Apartamentele se predau finisate cu gresie, faianţă, parchet triplu stratificat, tâmplărie din PVC, băi utilate, bucătării mobilate, centrală termică şi aer condiţionat. Dezvoltatorul oferă posibilitatea noilor proprietari să aleagă dintr-o gamă largă de finisaje.

Cel mai bine vândute au fost trei camere cu suprafeţe medii
Din totalul apartamentelor construite au fost vândute 17, în cadrul ansamblului locuind deja 10 familii. „Dacă până acum, cele mai căutate tipuri erau cu două camere, acum cererea este mai mare pentru trei camere cu suprafeţe medii, familiile cu un copil preferând acest tip, deoarece acum ating un echilibru între dorinţa familiei şi bugetul disponibil”, afirmă Cristian Gheorghe. Reprezentanţii ansamblului spun că cei care cumpără au vârsta medie de 45 ani şi sunt persoane care au reuşit să acumuleze un capital. Aceştia au venituri sigure şi fie au reuşit să acceseze un credit ipotecar sau programul Prima Casă, fie au propria afacere.
Preţurile apartamentelor pornesc de la 43.000 euro (TVA inclus) pentru o garsonieră şi pot ajunge până la 149.000 euro (TVA inclus) pentru un apartament cu patru camere. Dezvoltatorul acceptă orice tip de credit ipotecar, inclusiv Prima Casă. Puteţi achiziţiona fie prin varianta standard prin care va trebui să achitaţi un avans minim de 25% la antecontract şi restul de bani când se predă apartamentul cu finisajele stabilite de proprietar, fie prin rate la dezvoltator unde veţi plăti un avans de 65%, iar restul în tranşe lunare sau trimestriale în termen de trei ani. 

Cele mai citite

De ce Donald Trump vrea să amenințe Iranul cu „distrugerea”

Donald Trump a declarat miercuri că ar trebui să ameninţe Iranul cu "distrugerea" dacă această ţară ar ataca un candidat la alegerile americane, declaraţie...

Chiriile din București ating noi maxime: Apartamentele cu două camere din Unirii-Victoriei costă aproape 600 de euro pe lună

Cele mai scumpe chirii din București pentru apartamentele cu două camere, construite înainte de anul 2000, se găsesc în zonele Unirii-Victoriei, unde prețurile ating...

Corupție în Antifraudă: Funcționari ANAF anchetați pentru abuz în serviciu de către DNA

Prejudiciul este estimat la 20 de milioane de lei. În dosar mai sunt urmărite penal alte două persoane, printre care și un dezvoltator imobiliar Într-un...
Ultima oră
Pe aceeași temă