27.7 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăInvestigații România LiberăACCORD Broker lansează portalul Asigurarea-RCA.ro

ACCORD Broker lansează portalul Asigurarea-RCA.ro

Accord Broker de Asigurare lansează un nou portal pentru informarea, vânzarea online şi comparare tarifelor practicate de principalele companii ce furnizeză asigurarea de răspundere civilă obligatorie.

Proiectul Asigurarea-RCA.ro a fost gândit începand din mai 2010, iar lansarea oficială va avea loc pe 1 iulie 2011, având drept siglă şi abordare un zâmbet. Răzvan Moisescu, director operaţiuni Accord Broker, susţine că noul portal aduce un plus de valoare utilizatorului online împreună cu o serie de avantaje: “Nu credem că cel mai ieftin tarif este automat şi cel mai bun. Suntem bucuroşi să oferim un serviciu prin care vizitatorul poate să se informeze înainte de a lua decizia finală. Un exemplu banal, dar care este foarte important pentru conducătorii români care pleacă din ţară, este valabilitatea poliţei rca atunci când părăseşti ţara. Degeaba economiseşti alegând un tarif foarte ieftin, dacă esti întors de vamă pentru că nu eşti asigurat.”

Site-ul conţine un sistem de afişare al tarifelor în timp real, un sistem de tranzacţie prin card precum şi PayPal. Totodată, interfaţa site-ului este extrem de intuitivă şi uşor de operat, în ciuda faptului că trebuie introdus un numar mare de informaţii cu caracter personal. “Am încercat să creăm mai mult decat un simplu site ci un mediu în care utilizatorii să se simtă în siguranţă pentru că iţi încredinţează atât datele personale cât şi cele financiare. Proiectul este desfăşurat de o companie de brokeraj, cu peste patru ani de experienţă, iar echipa manageriala activează de mai bine de zece ani în asigurări si de douăzeci în finanţe/bănci,” afirmă Răzvan Moisescu.

Piaţa asigurărilor online este încă într-o fază incipientă, din cauza costurilor ridicate dezvoltării platformelor de calcul şi a lipsei de întelegere din partea managerilor pentru ceea ce implică comerţul online. De vreme ce există un număr foarte limitat de site-uri funcţionale, prezenţa site-uli www.asigurarea-rca.ro este un plus pentru segment, atât datorită transparenţei şi încrederii transmise utilizatorilor, cât şi modului de abordare al afacerii.

Despre Accord Broker de Asigurare S.R.L.
Accord Broker de Asigurare, a fost înfiinţată în 2007, fiind reprezentantul unor numeroase firme private şi instituţii publice din ţară, printre care Springtime România, Muzeul Naţional ‘George Enescu’, Centrul Medical Unirea, Grupul Firmelor de Pază CPI, Treiro, Ion Moş, Poliţia Locală Sector 6.

Lista companiilor de asigurare partenere include Astra, Ardaf, Asirom, Carpatica, Euroins, Generali, Groupama, Credit Europe Asigurări, F.A.T.A Asigurări, BCR Asigurări, Omniasig, Uniqa, CERT Asig şi CARE România.

Cele mai citite

Construcție filosofică

O condiție a vieții izbutite este cunoașterea realității în care se trăiește. Împărtășesc opinia că, printre formele spiritului, filosofiei îi revine să asigure reflecția...

Doi cetățeni ucraineni au fost recuperați de Salvamont și Poliția de Frontieră în Munții Maramureșului

Cei doi cetăţeni ucraineni care au trecut graniţa în România prin Munţii Maramureşului au fost găsiţi de echipa mixtă formată din salvamontişti şi poliţişti...

Pledoaria lui Petre Mihai Băcanu pentru curaj

Astăzi, în Aula Bibliotecii Academiei Române, ora 12:00, Petre Mihai Băcanu va răspunde cititorilor săi dacă a meritat să facă pușcărie pentru un popor...
Ultima oră
Pe aceeași temă