32.4 C
București
sâmbătă, 29 iunie 2024
AcasăInternaționalWeekend plin pentru rockeri

Weekend plin pentru rockeri

Trupa Celelalte Cuvinte va sărbători 20 de ani de la lansarea albumului Armaghedon în club Fabrica, mâine, sâmbătă, 6 decembrie, urmând ca în ziua următoare, duminică, 7 decembrie, să lanseze mult așteptatul album live „Trup și Suflet, live acustic la Cinema Patria“, la Hard Rock Cafe din București.

Concertul de la Fabrica va fi dedicat albumului „Armaghedon“, lansat în 1994, și trupa promite că va fi un “concert sângeros“. Celelalte Cuvinte va cânta toate piesele de pe „Armaghedon“, plus hiturile hard rock care au consacrat formația, într-un eveniment dedicat laturii mai dure a trupei. Mai mult, aniversarea aduce o reeditare a albumului Armaghedon, în format digipack.

La Hard Rock Cafe, Celelalte Cuvinte va lansa DVD-ul „Trup și Suflet, live acustic la Cinema Patria“, de fapt primul material discografic care conține un concert live al trupei. DVD-ul este practic înregistrarea celui dintâi concert acustic din existența trupei din Oradea, intitulat „Trup şi Suflet“. Show-ul a avut loc anul trecut în octombrie, la Cinema Patria, și a fost sold-out. Albumul conține 13 piese și va putea fi găsit atât în format DVD, cât și CD audio.

La aproximativ șase luni după un concert spectaculos de revenire pe scena muzicală românească, trupa Firma,  una dintre cele mai reprezentative trupe ale începuturilor rockului alternativ românesc, va susține un nou show azi, de la ora 21.00, în Club Control din București. După concertul din Control, Firma va începe un turneu național denumit sugestiv „Descântece Vol.1 – Limited Edition Tour“. Practic, la final de 2014, Firma va „descânta și desface“ drumurile spre mai multe colțuri ale României, Cluj, Timișoara, Craiova, și Constanța fiind doar câteva dintre orașele în care care trupa va susține concerte.

Povestea nu se va termina însă cu acest turneu pentru că, imediat, neobosiții componenți ai „Firmei“ vor intra în studio pentru a finisa piesele pentru următorul material discografic. Managementul trupei a anunțat deja lansarea „Descântece – Vol. 2“ în 2015.
Pariul Sunete 2015, ultimul eveniment organizat de Revista Sunete în acest an, va avea loc astăzi, începând cu ora 21.00, în Club Colectiv din București. Pe scenă vor urca formațiile Baba Dochia, Harlequin_Jack , Lights Out și Satellites.   

Cele mai citite

Întârzieri și zboruri anulate. Vacanțele, amenințate să fie afectate

Industria de transport aerian s-a confruntat în ultimele zile cu întârzieri și zboruri anulate. Spațiul aerian european a fost grav perturbat din cauza gestionării...

Congres USR: Partidul își alege astăzi un nou Birou Național și candidatul la alegerile prezidențiale

USR îşi alege astăzi noua conducere a partidului, dar şi candidatul la prezidenţiale. Delegații USR se reunesc, la București, pentru Congersul partidului unde își vor...

Cluj-Napoca: Mai multe persoane s-au autoevacuat după ce un incendiu violent a cuprins un bloc

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă, într-un apartament dintr-un bloc de locuinţe din Cluj-Napoca, iar mai multe persoane s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor, fără...
Ultima oră
Pe aceeași temă