Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

VIDEO Un cangur pitic a blocat circulația pe Podul Harbour din Sydney

VIDEO Un cangur pitic a blocat timp de o oră circulația pe Podul Harbour din Sydney

Un wallaby, un marsupial similar cangurului dar mai mic, şi-a făcut marți apariţia pe Podul Harbour din Sydney, la o oră de vârf, luându-i prin surprindere pe şoferi. Circulația a fost oprită mai bine de o oră.

Share

Adrian Bărbulescu 0 comentarii

16.01.2018 - 10:07

Poliţia statului New South Welles a precizat că a fost nevoită să intervină după ce a primit un apel privind prezenţa neaşteptată a micului animal pe emblematicul pod de metal construit peste golful din Sydney.

Marsupialul a fost până la urmă capturat, după ce a străbătut podul pe care se află autostrada Cahill Expressway, țopăind de pe o bandă pe alta. Agenţii au transportat acest cangur pitic, originar din Australia şi Noua Guinee, până la Conservatorul de Muzică, înainte de a-l duce la clinica pentru animale sălbatice Taronga, unde a fost examinat de un medic veterinar.

"I-am făcut o anestezie, pentru că era foarte stresat. Apoi l-am examinat în detaliu şi am constatat că nu are nicio rană gravă", a declarat veterinarul Larry Vogelnest pentru postul ABC. Poliţia este de părere că marsupialul a ajuns pe pod venind de pe un teren de golf din nordul oraşului.

Animalul va rămâne timp de 24 de ore sub observaţie la centrul veterinar înainte de a fi lăsat în libertate.

Comentarii

loading...