13.2 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăInternaționalVIDEO: ATB, remix pentru Lady Gaga. Fanii sunt şocaţi, dezamăgiţi şi revoltaţi

VIDEO: ATB, remix pentru Lady Gaga. Fanii sunt şocaţi, dezamăgiţi şi revoltaţi

ATB a anunţat pe pagina personală de Facebook că a făcut un remix pentru noul single Lady Gaga. Fanii DJ-ului sunt şocaţi, revoltaţi şi aduc injurii la adresa artistei Lady Gaga în sute de comentarii.

ATB şi-a şocat fanii. Cei mai mulţi au scris mesaje ca să o jignească pe Gaga. „Poate că aţi auzit deja zvonuri. Vreau doar să vă spun că am produs un remix oficial pentru noul single ‚You and I’ al lui Lady Gaga. Sunt sigur că veţi găsi melodia pe Internet”, le-a spus ATB admiratorilor.

Împătimiţii DJ-ului german cred că ATB începe să fie comercial aşa cum a făcut Deadmau5 (un DJ canadian care produce muzică house şi electro), că decizia lui este o greşeală imensă şi că Lady Gaga nu merită asemenea sacrificiu din partea artistului.

80% dintre fanii care au comentat o reneagă pe Gaga, refuză un remix făcut de ATB pentru solistă şi susţin că se strică total dacă va continua cu asemenea decizii. Chiar şi aşa, „Omule, chiar nu îmi place muzica ei, dar dacă tu ai făcut pentru ea ceea ce David Guetta a făcut pentru Snoop Dogg, o să ascult melodia”, a scris un român, într-un comentariu, printre sutele de fani din întreaga lume care i-au lăsat mesaje pe Facebook.

Însă, alţii susţin că fanii îl iubesc pe ATB indiferent ce face, dar trebuie să se oprească cu remix-urile pentru Gaga sau alte staruri pop „care nu dau un ban pe muzică, vor doar să facă bani. Ne doare să spui că faci doar nişte ‚proiecte interesante’. Ce urmează? Justin Bieber? Rebecca Black?”, a adăugat un fan dezamăgit.

Văzând că mesajele vin năvală pe Facebook, ATB a reacţionat şi le-a spus fanilor să se calmeze. „Am făcut un remix pentru Lady Gaga pentru că îmi place noua ei melodie şi a fost o provocare pentru mine să o fac ‚dansabilă’. Nu am anunţat că lucrez cu artişti R&B la viitorul meu album ca să fac mai mulţi bani”, a replicat cel care e pe locul 11 în topul celor mai buni DJ-i de pe planetă, conform djmag.com

ATB, André Tanneberger, le-a mai cerut fanilor să termine cu discuţiile stupide pe pagina sa, să fie deschişi la minte faţă de industria muzicală şi să nu mai urască „artiştii deja huiduiţi pentru prestaţia lor” .

ATB este cunoscut pentru piesele lui, 9 p.m. (till I come), Let U Go, Don’t stop, printre alte realizări faimoase.

 

Ascultă aici remixul realizat de ATB:

Cele mai citite

Ciucă nu-l vrea premier pe Ciolacu dacă va câștiga alegerile prezidențiale

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, miercuri, că, dacă va câştiga alegerile prezidenţiale, nu l-ar pune premier pe Marcel Ciolacu, arătând că acesta susţine...

Primăria Capitalei va autoriza lucrările la Planșeul Unirii după primirea documentației de la Primăria Sectorului 4

Municipalitatea va da autorizaţie pentru lucrările la planşeul de la Unirii când va primi toată documentaţia de la Primăria Sectorului 4, a anunţat primarul...

Un taximetrist a fost bătut de doi clienți, care i-au furat mașina

Doi bărbați au fost arestați preventiv după ce, în urma unui conflict cu un șofer de taxi care a refuzat să îi transporte în...
Ultima oră
Pe aceeași temă