Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Vauxhall Astra: Fabrica din Ellesmere Port "depinde de Brexit"

Următoarea generație a modelului Vauxhall Astra va fi construită la fabrica de autoturisme Ellesmere Port, în cazul în care se ajunge la o înțelegere satisfacatoare în cadrul Brexit, au spus proprietarii, ne spune BBC.

Share

Lorand Stoica 0 comentarii

Actualizat: 27.06.2019 - 20:53


Grupul PSA a declarat că va investi, de asemenea, în uzina din Rüsselsheim din Germania pentru fabricarea Opel Astra din 2021.

Acesta a declarat că decizia va fi condiționată de Acordul privind vehiculele noi, negociat cu Unite.

Aceasta a declarat că decizia a demonstrat "efortul și angajamentul continuu" al grupului.

În prezent, Opel Astra și Opel sunt construite în portul Ellesmere din Cheshire, deschis în 1962, și în Gliwice, Polonia.

Grupul PSA a declarat că decizia privind alocarea la fabrica Ellesmere Port "va fi condiționată de termenii finali ai ieșirii Regatului Unit din Uniunea Europeană și de acceptarea Acordului privind vehiculele noi, care a fost negociat cu sindicatul Unite".

Acordul nou de vehicul este o înțelegere între conducere și sindicate care acoperă practicile de lucru, împreună cu termenii și condițiile care sunt percepute înainte de producerea de noi modele.

Producția de mașini a scăzut în Marea Britanie în ultimul an, pe fondul creșterii pretențiilor industriei datorită Brexit.

Industria auto din Marea Britanie a primit o serie de lovituri în ultimele luni, iar Honda a anunțat că va închide instalația din Swindon în 2021.

Ford a declarat, de asemenea, că fabrica de motoare Bridgend din sudul Țării Galilor se va închide în septembrie 2020, cu pierderea a 1.700 de locuri de muncă.

Producătorii japonezi de automobile, inclusiv Nissan, au spus că incertitudinea Brexit nu îi ajută să "planifice pentru viitor".

La începutul acestui an, Nissan a optat pentru construirea următorului model X-Trail în Japonia, în loc de fabrica din ​​Sunderland.

Comentarii

loading...