13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăInternaționalUn bărbat înarmat a ucis 5 oameni în California şi apoi s-a...

Un bărbat înarmat a ucis 5 oameni în California şi apoi s-a sinucis

Un bărbat înarmat a ucis 5 persoane, printre care şi soţia sa, la Bakersfield, California, după care s-a sinucis, transmite AFP.

“Avem şase persoane decedate. Una este suspectul şi cinci alte victime”, a indicat pentru AFP un poliţist din comitatul Kern, Mark King.

El a evocat un posibil caz de violenţă în familie.

Bărbatul şi-a ucis soţia şi un bărbat la o companie de camioane din Bakersfield, California, a declarat şeriful din comitatul Kern, Donny Youngblood, relatează Mediafax.

Apoi a ucis un alt bărbat în apropiere de companie şi doi bărbaţi mai târziu într-o locuinţă. Acesta a condus un vehicul înainte să se sinucidă când s-a confruntat cu un adjunct al şerifului, a spus Youngblood.

Autorităţile au început o anchetă pentru a determina ”de la ce a pornit şi de ce sunt atât de mulţi factori implicați şi care este legătura dintre ei, deoarece, evident, acestea nu sunt împuşcături aleatorii”, a adăugat Youngblood.

Cele mai citite

Marseille, Atalanta, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat în „careul de ași” al Europa League

Olympique Marseille, Atalanta Bergamo, AS Roma și Bayer Leverkusen s-au calificat joi seară în semifinalele Europa League, după meciurile din manşa secundă a „sferturilor”. Liverpool...

Diversitatea ochelarilor: opțiuni remarcabile care îți atrag atenția

În căutarea perechii perfecte de ochelari, oamenii descoperă o gamă largă de opțiuni care depășesc simpla corectare a vederii. Dincolo de funcționalitatea lor esențială,...

Bayer Leverkusen, de neoprit! Trupa lui Xabi Alonso a stabilit un nou record în fotbalul european

Bayer Leverkusen, formația pregătită de spaniolul Xabi Alonso, a devenit prima echipă din cele cinci mari ligi europene de fotbal care reuşeşte o serie...
Ultima oră
Pe aceeași temă