Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

SUA: O statuie nud a lui Donald Trump a fost adjudecată contra unei sume de 28.000 de dolari

O statuie a lui Donald Trump, reprezentat nud şi cu un pântec uriaş, a fost adjudecată la licitaţie contra sumei de 28.000 de dolari la Los Angeles, cel care a achiziţionat-o fiind o personalitate a televiziunii americane, amator de activităţi paranormale, potrivit AFP.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 03.05.2018 - 13:15

Această creaţie a unui colectiv de anarhişti de pe Coasta de vest a Statelor Unite este probabil unicul exemplar dintr-o serie de cinci lucrări care au fost distruse, confiscate sau vandalizate.  

Colectivul anarhist Indecline, cu sediul în California (vest), a dezvelit statuia în 2016, pe Hollywood Boulevard. Monumentul a fost însoţit de o sintagmă: "Împăratul nu are boaşe", potrivit AFP.

Aceste creaţii au apărut în august 2016 amplasate în spaţii publice din Los Angeles, San Francisco, New York, Seattle şi Clevelend, atunci când candidatura lui Donald Trump suscita scepticism dar şi un interes major. 

O galerie de artă de la Hollywood, La Luz de Jesus, a reuşit să preia o statuie înainte ca ea să fie confiscată şi topită. 

Cumpărătorul, Zak Bagans, investigator pe probleme paranormale şi personalitate tv, va expune statuia în Muzeul său din Las Vegas (The Haunted Museum), potrivit unui comunicat al casei Julien. 

Comentarii