12.9 C
București
sâmbătă, 2 martie 2024
AcasăInternaționalSănătatea reginei, „preocuparea principală” pentru membrii regali

Sănătatea reginei, „preocuparea principală” pentru membrii regali

Familia regală a Marii Britanii va fi preocupată în primul rând de sănătatea reginei după ce aceasta a fost depistată cu COVID-19.

Palatul Buckingham a declarat că, femeia care împlinește 96 de ani în două luni și a fost complet vaccinată, are simptome ușoare după ce a fost testat pozitiv la COVID-19. Din păcate, temerile tot mai mari pentru sănătate și scandalurile care implică familia, pun în pericol sărbătorile naționale care marchează cea de-a 70-a aniversare a ei la tron.

„Bănuiesc că aceasta nu este o săptămână în care orice membru al familiei regale se va uita înapoi cu deosebită plăcere, dar aș bănui că, în acest moment, pentru majoritatea membrilor familiei regale, preocuparea lor principală ar fi sănătatea reginei”, a spus Matthew Dennison, autorul unei biografii recente „The Queen”.

În urmă cu doar două săptămâni, familia regală s-a bucurat de un val cald de laude publice și media, când Elisabeta, cea mai bătrână și mai longeviv monarh din lume, a împlinit 70 de ani de când a urcat pe tron. Un record care nu a fost niciodată atins de niciunul dintre predecesorii ei în ultimii 1.000 de ani.

Urmărește România Liberă pe Facebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Săptămâna viitoare este organizată simularea Bacalaureatului. CALENDARUL

Simularea examenelor naționale din anul școlar 2023 - 2024, organizată de Ministerul Educaţiei (ME), continuă în săptămâna  4 - 7 martie, cu probele scrise din cadrul Bacalaureatului (pentru...

Odobescu, la Forumul Diplomatic de la Antalya

Ministrul Afacerilor Externe, Luminiţa Odobescu, va participa, astăzi, la Forumul Diplomatic de la Antalya - ADF 2024, unde va discuta despre importanţa consolidării profilului...

statuie de 1 milion de euro a lui Mihai Viteazul sau parcare supraetajată?

În orașul Zalău, un proiect de amploare a declanșat un adevărat val de controverse. Este vorba despre planul de a amplasa o statuie...
Ultima oră
Pe aceeași temă