24.9 C
București
marți, 5 iulie 2022
AcasăȘtirile zileiInternaționalRegina Elisabeta a Marii Britanii, bolnavă de COVID. Reacția premierului

Regina Elisabeta a Marii Britanii, bolnavă de COVID. Reacția premierului

Regina Elisabeta a Marii Britanii, 95 de ani, a fost testată pozitiv de COVID-19, anunță oficialii de la Palatul Buckingham.

,,Majestatea Sa se confruntă cu simptome ușoare asemănătoare răcelii, dar își va continua sarcinile ușoare la Windsor săptămâna viitoare”, mai spun reprezentanții Casei Regale.

Regina Elisabeta va continua să primească asistență medicală și va urma toate instrucțiunile primite de la medici, mai precizează sursa menționată.

Prințul Charles și ducesa de Cornwall au fost, recent, testați pozitiv cu COVID-19.

Jurnaliștii de la publicația The Sun notează că Regina Elisabeta a II-a ar fi contractat virusul chiar de la fiul său, prințul Charles.

Reacția premierului Boris Johnson

De cealaltă parte, premierul Marii Britanii, Boris Johnson, este convins că această pandemie de COVID nu va dispărea prea repede, însă este optimist că omenirea va supraviețui mai ușor datorită vaccinului și altor tratamente descoperite recent.

,,Covidul nu va dispărea brusc și trebuie să învățăm să trăim cu acest virus și să continuăm să ne protejăm fără a ne restricționa libertățile.

Am construit protecții puternice împotriva acestui virus în ultimii doi ani prin lansarea vaccinului, teste, noi tratamente.”, a declarat Boris Johnson.

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News.

Cristina Corpaci
Cristina Corpaci
În presă din 2004. Am trecut pe rând de la reporter TVR, la presa online: Rol.ro, Realitatea.net, mediafax.ro. Aleph TV, B1 TV și din iulie 2021 m-am alăturat echipei România Liberă, unde sunt editor și editorialist economic.
Cele mai citite

Cum vor fi impozitate jocurile de noroc? Exemplu concret

Statul va câştiga un miliard şi jumătate de lei din impozitarea câştigurilor obţinute din jocuri de noroc, iar un 1,3 miliarde de lei va...

Război civil în Uzbekistan, țară aliată cu Rusia. Sunt zeci de morți și sute de arestări

În Uzbekistan, țară asiatică aliată cu Rusia, s-a declanșat un adevărat război civil, care a produs în ultimele zile zeci de morți și sute...

Care este cauza pentru care numărul mercenarilor din Libia a scăzut

Numărul mercenarilor străini din Libia a scăzut, evoluţie cauzată parţial de războiul din Ucraina, a declarat luni un expert ONU citat de dpa. Chaloka Beyani...
Ultima oră
Pe aceeași temă