28.7 C
București
vineri, 26 iulie 2024
AcasăInternaționalProbleme pentru Papa, în urma operației de la colon

Probleme pentru Papa, în urma operației de la colon

Papa Francisc, operat duminică la colon, a avut „un episod febril” miercuri seară, însă analizele sale efectuate joi nu au dezvăluit anomalii deosebite, potrivit unui buletin medical publicat de Sfântul Scaun, relatează AFP, scrie Agerpres. 

„În cursul serii, a avut un episod febril”, în cea de-a patra noapte pe care papa a petrecut-o la Spitalul Gemelli din Roma, precizează buletinul medical publicat de purtătorul de cuvânt al suveranului pontif.

Joi dimineaţă, papa Francisc, în vârstă de 84 de ani, a fost supus „unor analize de rutină şi examene microbiologice, precum şi unei tomografii a toracelui şi a abdomenului, ale căror rezultate s-au dovedit a fi negative”, precizează acelaşi buletin, potrivit căruia liderul de la Vatican continuă analizele programate şi se alimentează pe cale orală.

După operaţia sa programată duminică pentru tratarea unei stenoze diverticulare a colonului, papa Francisc ar trebui să rămână internat „aproximativ o săptămână, dacă nu apar complicaţii”, a anunţat luni Biroul de presă de la Vatican.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă