37.8 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăInternaționalMonica Anghel, Bogdan Miu şi Mihai Sturzu au dat Deşteptarea la Braşov

Monica Anghel, Bogdan Miu şi Mihai Sturzu au dat Deşteptarea la Braşov

Vineri, 20 aprilie, realizatorii matinalului „Deşteptarea” de la Europa FM, Monica Anghel şi Bogdan Miu şi-au băut cafeaua alături de ascultătorii din Braşov şi de membrul trupei HI-Q, Mihai Sturzu.

Invitatul de onoare al emisiunii „Deşteptarea”, Mihai Sturzu a povestit milioanelor de români aflaţi pe frecvenţele Europa FM despre ce înseamnă oraşul natal  pentru el şi despre începuturile trupei HI-Q.

„Totul mă leagă de Braşov. Vin prin Braşov aproape săptămânal şi cei mai buni prieteni ai mei au rămas în continuare aici… Pe Florin îl ştiu de fix 25 de ani. În 1986, pe 1 septembrie părinţii noştri ne-au pus în aceeaşi bancă. Eu îl ştiam pe Florin încă de la grădiniţă, pentru că îi pusesem gând rău. Mama îmi spunea mereu ce copil cuminte e şi că nu îşi rupe hainele de pe el şi sandalele cum mi se întâmpla mie… De muzică ne-am apucat zece ani mai tâziu după ce Florin mi-a propus să fiu solist o trupă de la Palatul Copiilor. Un an mai târziu am cunoscut-o pe Dana şi aşa a început Hi-Q.”

Mihai Sturzu nu a fost singurul căruia oraşul de la poalele Tâmpei i-a trezit amintiri plăcute, Monica Anghel a împărtăşit ascultătorilor emoţiile unice trăite pe şcena Cerbului de Aur şi a cântat în direct piesa ce i-a adus acest trofeu, „Spune-mi”.

Următorul oraş în care Monica şi Bogdan vor ajunge este Constanţa, pe 29 aprilie.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă