Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Londra: Activiştii pentru climă vor lansa drone pe Aeroportul Heathrow

Activiştii britanici pentru climă au declarat că vor lansa drone-jucărie pe Aeroportul Heathrow din Londra începând din 13 septembrie, în cadrul unei acţiuni care va duce la menţinerea la sol a tuturor avioanelor, conform Reuters

Share

Lorand Stoica 0 comentarii

Actualizat: 29.08.2019 - 19:57

Grupul ecologist, intitulat 'Heathrow Pause', a precizat că va lansa drone-jucărie în zonele restricţionate ale aeroportului, dar aflate în afara traseelor de zbor ale avioanelor. Reprezentanţii grupului consideră că această acţiune va determina conducerea aeroportului londonez să menţină la sol toate aparatele de zbor şi să amâne astfel toate cursele. 'Aceasta este o acţiune simbolică, folosim o portiţă legislativă şi sacrificiul participanţilor' pentru a atrage atenţia asupra celei mai grave şi mai urgente crize umanitare cu care ne-am confruntat vreodată', au declarat reprezentanţii grupului.

'Lipsa de acţiune a guvernului în ceea ce priveşte modificările climatice şi catastrofa care se profilează legată de expansiunea aeroportului nu ne dau de ales şi ne obligă să acţionăm', au adăugat ei. Heathrow este cel mai mare aeroport din Europa. O purtătoare de cuvânt de la Aeroportul Heathrow a refuzat să facă declaraţii pe această temă. Activiştii de mediu din grupul 'Heathrow Pause' au spus că dronele nu vor fi lansate la înălţimi care să depăşească nivelul capetelor călătorilor şi că vor transmite administratorilor aeroportului londonez o notificare prealabilă cu o oră înainte de debutul acţiunii. 

Comentarii

loading...