Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Jumătate dintre migranţii de pe nava Aquarius vor azil în Franţa

Aproape jumătate dintre cei 630 de migranţi de pe nava Aquarius vor azil în Franţa, conform guvernului spaniol, scrie Politico.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 19.06.2018 - 09:07

Franţa s-a oferit să găzduiască o parte din persoanele care se aflau la bord.

Italia şi Malta au refuzat accesul navei Aquarius în porturile lor iar Spania s-a oferit să primească vasul de migranţi în portul din Valencia. Preşedintele francez Emmanuel Macron a acuzat Italia de cinism în urma deciziei iar drept răspuns a fost numit „ipocrit”.

Migranţii, care au ajuns la Valencia duminică, au primit o permisie specială de a rămâne în Spania pentru 45 de zile.

Pascal Brice, directorul general al biroului pentru refugiaţi al Franţei (Ofpra) a declarat că o echipă a biroului va vizita Valencia în curând.

Comentarii

loading...