Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Irak: Prima catedră universitară de limba chineză

Consulatul chinez din Erbil a declarat deschiderea primei catedre universitare de limba chineză la Universitatea Salahaddin, ne spune Xinhua

Share

Lorand Stoica 0 comentarii

Actualizat: 27.08.2019 - 22:23

Pentru inaugurarea catedrei la începutul anului universitar, la Erbil vor fi trimişi doi profesori din China, a comunicat consulatul pe pagina sa oficială de Facebook, după o întâlnire a consulului general Ni Ruchi cu preşedintele universităţii, Ahmed Dezaye.

Conform presei locale, ministerul irakian al învăţământului superior a aprobat în mai deschiderea Institutului Confucius la Universitatea din Bagdad şi pregăteşte deschiderea unei catedre de limba chineză la această universitate, în viitorul apropiat.

Comentarii

loading...