9.8 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăInternaționalIncident armat grav la Paris. Câte victime sunt

Incident armat grav la Paris. Câte victime sunt

Un individ a deschis focul spre un bărbat care tocmai ieşise din închisoare şi care era însoţit de fiica lui, în vârstă de zece ani. Incidentul a avut loc în zona Pantin, situată în Seine-Saint-Denis, în nord-estul Parisului.

Cele două persoane au fost rănite şi sunt spitalizate, fără a prezenta riscuri vitale, a comunicat Parchetul din districtul Bobigny (Paris).

Autorul atacului a reuşit să fugă cu o trotinetă şi este căutat activ de poliţie.

Zona a fost izolată de efectivele forţelor de ordine, care colectează probe şi încearcă să afle motivul atacului. Cazul a fost încredinţat Brigăzii criminale a Poliţiei.

Luni a avut loc un incident armat la Spitalul Henry Dunant din Paris, soldat cu un mort şi un rănit. Autorităţile franceze suspectează că atacul armat a fost o reglare de conturi.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Vreme rea în toată țara, până joi dimineață

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben de precipitaţii însemnate cantitativ şi intensificări de vânt, valabilă până joi dimineaţa în...

Pericol de inundații în mai multe județe din România! Hidrologii au emis cod galben și portocaliu

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, marţi, o avertizare Cod portocaliu de viituri, ce vizează până miercuri dimineaţa râuri...

Rareș Hopincă: Decizia PSD – PNL privind candidaturi separate la Primăria Capitalei este “raţională” şi “matură”

Decizia PSD - PNL privind candidaturi separate la Primăria Capitalei, respectiv Gabriela Firea şi Sebastian Burduja, este "raţională" şi "matură", a declarat, marţi, Rareş...
Ultima oră
Pe aceeași temă