32.6 C
București
sâmbătă, 13 iulie 2024
AcasăInternațional„Eliberarea" micuţei Irina Columbeanu, văzută din elicopter

„Eliberarea” micuţei Irina Columbeanu, văzută din elicopter

Executare silită, spargerea porţii de la vilă, ambulanţă, avocaţi, poliţişti şi multe lacrimi. Totul pare o adevărată punere în scenă, parcă este un scenariu de telenovelă proastă. Faţa tristă a Monicăi Columbeanu filmată în prim plan, zbuciumul sufletesc şi comentariile din off ale specialiştilor din studiou, toate au creat o atmosferă de circ. Monica Columbeanu a aşteptat mai multe ore la poarta vilei din Izvorani să-i fie încredinţată fetiţa, până la urmă autorităţile au intrat pe proprietatea lui Irinel Columbeanu pentru a o lua pe Irina. A fost adusă şi o ambulanţă pentru a putea fi luată fetiţa, în caz că aceasta ar fi fost bolnavă. Din toată aceasta scenetă a lipsit un actor principal, Irinel Columbeanu, care se afla ascuns în vila sa.

 

Zoom-ul aparatului de filmat urmărea orice mişcare de la intrarea în Vila de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu. Mii de telespectatori aşteptau cu sufletul la gură „eliberarea” micuţei Irina Columbeanu. Toate televiziunile de ştiri transmiteau în direct evenimentul, iar elicopterul de la Realitatea TV survola domeniul de la Izvorani.

Toată această desfăşurare de forţe dădea senzaţia unui eveniment excepţional, de importanţă majoră pentru România. Un cutremur sau o inundatie ar fi fost eclipsată de „drama” de la Izvorani. După plecarea Monicăi Columbeanu cu copilul, tabloidele au anunţat cu breaking news evenimentul.

Adevărata dramă este însă a copilei Irina, care se află în mijlocul unui război mediatic pornit de părinţii săi, care fiecare doreşte să o aibă în custodie. Oare cum se simte această fetiţă? Mai poate să rămână normală, mai are timp de joacă sau trebuie tot timpul să repete replici pentru camera de filmat? Oare nu ar trebui amândoi părinţii să fie decăzuţi din drepturi?

 

 

Razvan Voiculescu
Razvan Voiculescuhttp://razvan-voiculescu
Razvan Voiculescu, redactor Rl online
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă