Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Donald Trump: Vreau cel mai curat aer

În cadrul Summit-ului G7 ce a avut loc în Franța, președintele american Donald Trump a făcut noi precizări cu privire la criza climatică. Acesta a susținut că își dorește aer curat și apă curată, dar dorește ca SUA să rămână o țară bogată, scrie CNN.

Share

Lorand Stoica 0 comentarii

Actualizat: 26.08.2019 - 21:03

Un reporter l-a întrebat pe Donald Trump: „Ce credeți că ar trebui să facă lumea în ceea ce privește schimbările climatice?". Trump a declarat că SUA a devenit „producătorul de energie nr.1 în lume".

"Simt că Statele Unite au o bogăție extraordinară. Bogăția este sub picioarele sale. Am făcut ca averea să devină vie", a spus el. "Și nu voi pierde acea bogăție. Nu o voi pierde în vise - pe morile de vânt, care sincer nu funcționează prea bine."

Donald Trump vrea ca SUA să fie ”înstărită”
 

"Vreau cea mai curată apă de pe Pământ. Vreau cel mai curat aer de pe Pământ. Și asta facem. Și sunt un mediu ecologic", a spus Donald Trump. 

"Cred că știu mai multe despre mediu decât majoritatea oamenilor. Vreau aer curat. Vreau apă curată. Vreau o țară înstărită. Vreau o țară spectaculoasă, cu locuri de muncă, cu pensii și atâtea lucruri și la asta obținem", a mai precizat președintele SUA.

După G7-urile trecute, Trump s-a plâns că s-a petrecut prea mult timp pentru probleme pe care el le considera lipsite de importanță, precum curățarea oceanelor de materiale plastice.

Comentarii

loading...