Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Casa Regală a Marii Britanii

Donald Trump vrea să candideze pentru înca un mandat

Un nou interviu al lui Trump cu presa britanică stârnește controverse: nu vede pe nimeni care să-l învingă, iar regina Marii Britanii este „o femeie frumoasă”.

Mihai Cernea 0 comentarii

Actualizat: 15.07.2018 - 14:35

„Cu siguranță intenționez să fac. Pare că toată lumea vrea să o fac”, a răspuns Trump, într-un interviu din publicația britanică Mail, la o întrebare privind un nou mandat al său la Casa Albă, citează Reuters. Acesta susține că nu există vreun democrat care să-l poate înfrânge: „Îi stiu pe toți și nu văd pe nimeni”, a declarat Trump.

În același interviu, Trump a încălcat protocoul Casei Regale a Marii Britanii și a detaliat conversația pe care a purtat-o cu Regina. Conform spuselor lui Trump, aceasta a declarat că Brexit-ul este „o problemă complexă”, fapt cu care președintele american a fost de acord. „Cred că nimeni nu și-a dat seama cât de complex va fi... Toată lumea a crezut că „oh, e ușor, intrăm sau ieșim, sau vedem ce se întâmplă””, a povestit acesta.

Din punctul său de vedere, Regina este „o femeie incredibil, inteligentă și frumoasă. Când o vezi de aproape, vezi cât este de frumoasă”. Regina Elisabeta a II-a a împlinit anul acesta 92 de ani și este cel mai longeviv șef de stat în funcție din epoca contemporană.

Trump a mai oferit un interviu, și mai controversat, presei britanice la venirea sa în Regatul Unit, în care a criticat noul plan pentru Brexit al guvernului May și a aruncat o umbră de îndoială asupra potențialului acord de liber schimb între Statele Unite și Marea Britanie.

Comentarii

loading...