7.8 C
București
vineri, 1 martie 2024
AcasăInternaționalDonald Trump și-a lansat propria rețea de socializare, Truth Social

Donald Trump și-a lansat propria rețea de socializare, Truth Social

Donald Trump și-a lansat propria rețea de socializare, aplicația Truth Social. Pe principiul „țara arde, baba se piaptănă”, când întreg mapamondul fierbe în contextul unui război iminent în Europa de Est, fostul președinte american nu știe cum să reintre în online. 

Donald Trump și-a lansat, duminică, propria aplicație, Truth Social, într-o încercare disperată de a reveni în atenția publică, în mediul online. Decizia a fost luată după ce anul trecut fostului președinte american i s-a interzis accesul pe mai multe rețele de socializare precum Facebook, Youtube și Twitter, scrie Reuters.

Aplicația lui Donald Trump, Truth Social, este gratuită

Aplicația Truth Social este gratuită și a fost a fost disponibilă cu puțin timp înainte de miezul nopții. Vorbim despre noaptea de duminică spre luni. Astfel, toți utilizatorii Apple care au precomandat Truth Social s-au trezit cu ea în telefon luni dimineața. 

âAplicația lui Donald Trump, Truth Social, este o  alternativă la Facebook, Twitter şi YouTube, platforme care l-au interzis pe Trump și care i-au șters conturile. Asta s-a întâmplat după mega-scandalul care a avut loc în contextul asediului asupra Capitoliului din 6 ianuarie 2021.

Trump a fost atunci acuzat că şi-a incitat la violenţă susţinătorii, iar mesajele sale au fost transmise prin intermediul rețelelor de socializare. Prin urmare, lui Trump i s-a spus OUT din online. 

Truth Social copiază Twitter

Aplicația permite utilizatorilor să posteze și să împărtășească un „adevăr” în același mod în care ar posta un mesaj pe Twitter. Utilizatorii aleg pe cine urmăresc, iar fluxul este un amestec de postări individuale și știri. Utilizatorii vor fi alertați dacă cineva îi menționează sau începe să îi urmărească.

Mulți utilizatori s-au plâns însă fie că au avut probleme la înregistrarea unui cont, fie că au fost adăugați pe o listă de așteptare cu mesajul: „Din cauza cererii masive, v-am plasat pe lista noastră de așteptare”.

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Proiectul de OUG pentru comasarea alegerilor, în transparență publică. Localele și europarlamentarele vor avea loc pe 9 iunie

Ministerul Afacerilor Interne a pus, joi, în transparenţă publică, proiectul ordonanţei de urgenţă privind măsurile avute în vedere pentru organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru membrii din...

Piedone împarte apa caldă a lui Nicușor: Apă caldă la borcan!

Cristian Popescu Piedone, candidatul la funcția de primar al Capitalei, a lansat o campanie neobișnuită împotriva actualului primar, Nicușor Dan, distribuind personal apa...

Ciucă, vizită oficială în Chișinău

Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, se va afla, astăzi, într-o vizită oficială la Chişinău, capitala Republicii Moldova.Vizita debutează cu o întâlnire cu preşedintele Parlamentului Republicii...
Ultima oră
Pe aceeași temă