Donald Trump face o recenzie dură la cartea lui Bob Woodward

Preşedintele american Donald Trump a calificat vineri drept „escrocherie” cartea jurnalistului de investigaţii Bob Woodward despre preşedinţia sa, spunând că citatele au fost inventate, relatează AFP.

Rl online 0 comentarii

07.09.2018 - 15:37

„Cartea lui Woodward este o escrocherie. Nu vorbesc în felul în care sunt citat. Dacă ar fi fost aşa, nu aş fi fost ales preşedinte”, a scris Trump pe Twitter din Montana, unde se află pentru un miting electoral.

„Autorul foloseşte în carte orice truc pentru a denigra şi a bagateliza. Aş vrea ca oamenii să poată vedea adevăratele fapte - iar ţara noastră o duce GROZAV!”, a adăugat el.

Celebrul jurnalist de investigaţii Bob Woodward va lansa la 11 septembrie în SUA o carte explozivă, „Fear: Trump in the White House”, care îi face un portret devastator liderului de la Casa Albă.

În acest volum, din care Washington Post a publicat marţi câteva extrase, Woodward face portretul unui preşedinte incult, coleric şi paranoic, pe care colaboratorii se străduiesc să-l controleze pentru a evita derapaje foarte grave.

Comentarii