Donal Trump este pesimist: Este greu să ajungi la Curtea Supremă

Donald Trump nu crede că va reuși să ajungă la Curtea Supremă cu plângerile referitoare la rezultatele alegerilor prezidențiale din SUA în care a fost devansat de contracandidatul Joe Biden.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 30.11.2020 - 09:58

„Ei bine, problema este că este greu să ajungi la Curtea Supremă. Am cei mai buni avocați la Curtea Supremă care sunt dispuși să susțină cazul dacă se va ajunge acolo. Este foarte greu să ajungi cu un caz acolo. Puteţi să vă imaginaţi, Donald Trump, preşedintele Statelor Unite, înregistrează un caz şi probabil nu voi putea obţine un caz.”, a afimat Donald Trump duminică într-un interviu la Fox News, citat de CNBS.

Donald Trump a refuzat până acum să-și recunoasă înfrângerea în competiția electorală împotriva lui Joe Biden chiar dacă se estimează că adversarul său a obținut 306 voturi în Colegiul Elector, cu mult peste cele 270 voturi necesare.

În cursul săptămânii trecute, Donald Trump a anunțat că va părăsi Casa Albă în cazul în care Colegiul Electoral va vota pe 14 decembrie pentru Joe Biden dar nu a precizat dacă și când va renunța la plângerile depuse în justiție.

Comentarii