Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Daimler.Motoare trucate

Justiția germană îi reproșează constructorului german de automobile Daimler că a pus pe piață vehicule diesel care nu respectau normele legale privind emisiile poluante.

Share

Gabriela Anghel 0 comentarii

Actualizat: 26.09.2019 - 12:35

. Parchetul din Stuttgart a anunțat că Daimler va trebui să plătească o amendă de 870 milioane euro, stabilind o „violare prin neglijență” în sânul service-ul companiei, însărcinat cu certificarea înainte de „omologarea vehiculelor diesel de către autorități, deși emisiile de oxid de azot nu erau uneori conforme exigențelor reglementare”. Agenția germană a automobilului KBA, a cerut în 2018 rechemarea a 700.000 de mașini aflate  în lume, din care 280.000 în Germania, pentru instalarea de programe ilegale. Daimler a precizat că va achita amenda.

Citește totul despre:

#lazi

Comentarii

loading...