13.1 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăInternaționalCriza din UcrainaRusia - Ucraina, ziua 385: Kievul anunță o nouă întâlnire Ramstein privind...

LIVE UPDATE Rusia – Ucraina, ziua 385: Kievul anunță o nouă întâlnire Ramstein privind livrările de arme

Ministrul ucrainean al Apărării, Oleksii Resnikov, a anunţat o nouă întâlnire în aşa-numitul format Ramstein privind livrările de arme pentru ţara sa, informează dpa, preluată de Agerpres.

Întâlnirea va avea loc miercuri, a anunţat Oleksii Resnikov pe Facebook, după o întâlnire cu ministrul olandez al Apărării, Kajsa Ollongren.

La întâlnirea din oraşul-port Odesa din sudul Ucrainei, Kajsa Ollongren a susţinut perspectiva livrării Ucrainei a două nave din clasa Alkmaar până în 2025.

Ţările de Jos vor asigura, de asemenea, instruirea marinarilor.

În legătură cu un anunţ similar din partea Belgiei şi făcând referire la navele deja livrate de Marea Britanie, ministrul ucrainean al Apărării a menţionat formarea unei “coaliţii a navelor”. 

Citește și:

A 384-A ZI DE RĂZBOI

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Israelul, atac cu rachete asupra Iranului

Israelul a lansat un atac asupra Iranului ca răzbunare pentru atacurile iraniene asupra teritoriului său de la sfârşitul săptămânii trecute, a declarat ABC News...

Dan Podaru candidează din partea PER la funcția de primar al sectorului 1

Fostul consilier local Dan Podaru va fi candidatul Partidului Ecologist Român pentru funcția de primar al sectorului 1, după ce formațiunea sa politică, Alianța...

Sorin Grindeanu, la Abu Dhabi: „România îşi doreşte expertiză şi finanţare din partea Emiratelor Arabe Unite”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a discutat, joi, la Abu Dhabi, despre extinderea parteneriatului dintre România şi Emiratele Arabe Unite, ţara noastră dorind...
Ultima oră
Pe aceeași temă