9 C
București
joi, 17 octombrie 2024
AcasăInternaționalConcertul Vaya Con Dios din Bucureşti, amânat

Concertul Vaya Con Dios din Bucureşti, amânat

Solista trupei Vaya Con Dios, Dani Klein, care a acordat recent un interviu, în exclusivitate, pentru România Liberă, acuză dureri puternice de cap şi nu va putea susţine concertul de mâine, din clubul Fratelli Studios din Bucureşti. Dani Klein a fost internată la un spital din Belgia unde i s-au făcut investigaţii amănunţite.

Dupa rezultatul testului RMN, programat azi, managementul trupei va decide momentul în care starea sănătăţii îi va permite artistei să reprogrameze concertul de la Bucureşti,  potrivit unui comunicat Events, compania organizatoare a concertului de la Bucureşti.

„Ne îngrijorează, dar suntem alături de ea şi sperăm din tot sufletul să nu fie nimic grav” declară managerul Vaya con Dios, Eddy Godjin, care se afla lânga ea, la spital.

„Sperăm ca starea sănătăţii lui Dani sa se amelioreze. Iniţal am incercat să-i oferim asistenţă medicală permanentă la Bucureşti, dar după multiple discuţii cu reprezentantii Vaya con Dios, am realizat că situaţia este mai gravă decât am crezut cu toţii (inclusiv Dani) iniţal. Avem asigurări că până luni, 15 noiembrie, vom avea mai multe detalii privind data reprogramarii, estimată în următoarele două săptămâni”,  spune Andreea Andreescu, Communication Manager, Events.

Biletele achiziţionate pentru 11 noiembrie rămân valabile pentru noua dată. In cazul  în care cei care şi-au cumpărat bilet nu pot sau nu doresc să participe la evenimentul reprogramat, îşi pot recupera contravaloarea biletului de la punctul de vânzare de la care s-a achiziţonat tichetul, începând de luni, 15 noiembrie, într-un interval de 4 săptămâni. Contravaloarea biletelor achiziţionate online va fi returnată la cererea clienţilor către adresa contact@eventim.ro în contul din care s-a efectuat plata.

Cele mai citite

„Târgul Vrăjitoarelor” la OCC – trei weekenduri de magie și vrăjitorii pentru întreaga familie

În această toamnă, Opera Comică pentru Copii (OCC) dă startul unei serii de evenimente tematice, transformând Grădina OCC într-un tărâm al fanteziei și creativității....

Liam Payne, fost membru One Direction, s-ar fi drogat înainte să cadă de la balcon

Liam Payne, cunoscut pentru activitatea sa ca membru al trupei One Direction, a decedat la vârsta de 31 de ani, după ce a căzut...

Ana Bogdan, în fața șansei carierei la Osaka! Un traseu favorabil spre primul titlu WTA

Ana Bogdan a obținut o calificare impresionantă în sferturile de finală ale turneului WTA 250 de la Osaka, după ce a învins-o în două...
Ultima oră
Pe aceeași temă