12.9 C
București
sâmbătă, 2 martie 2024
AcasăInternaționalComediantul Bob Saget a murit după o lovitură la cap

Comediantul Bob Saget a murit după o lovitură la cap

Actorul și comediantul american Bob Saget a murit după ce a suferit o lovitură accidentală la cap, a dezvăluit familia sa. Vedeta ar fi murit în somn, spun surse apropiate.

Saget, în vârstă de 65 de ani, a fost găsit mort în camera sa de hotel de la Ritz Carlton din Orlando, Florida, luna trecut. Ei au adăugat că autoritățile au ajuns la concluzia că drogurile și alcoolul nu au fost implicate în moartea lui.

Bob Saget a murit din cauza unei lovituri accidentale la cap

„În săptămânile de la moartea lui Bob, am fost copleșiți de incredibila revărsare de dragoste din partea fanilor lui Bob, care a fost o mare mângâiere pentru noi și pentru care suntem veșnic recunoscători”, se arată în comunicatul familiei.

Familia actorului a declarat că a considerat de cuviință ca fanii comediantului să afle care a fost cauza morții lui. „Acum că avem concluziile finale ale anchetei autorităților, am considerat că este potrivit ca fanii să audă acele concluzii direct de la noi”.

Saget era căsătorit și avea trei fiice

Saget era căsătorit cu Kelly Rizzo Saget din 2018 și avea trei fiice dintr-o căsătorie anterioară. El a fost găsit fără suflare de personalul hotelului în patul său în seara zilei de 9 ianuarie.Ulterior a fost declarat mort la fața locului de către paramedici.

Autoritățile au spus la acea vreme că nu au tratat moartea nativului din Philadelphia ca fiind suspectă. Înmormântarea lui, la care au participat o mulțime de chipuri celebre, a avut loc luna trecută în California.

În ultimii ani, și-a găsit faima în rândul generațiilor mai tinere ca narator al show-ului de succes How I Met Your Mother și pentru perioada de invitat ca o versiune foarte fictivă a lui în serialul TV, Entourage.

Urmărește România Liberă pe  Facebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Marcel Ciolacu, laude aduse PSD-ului: “Noi am fost cei care am crescut salariul minim, am mărit pensiile”

Președintele PSD, premierul Marcel Ciolacu, susține că Europa are nevoie de mai multe politici sociale și de umanizare, deoarece acestea reprezintă fundamentul unei societăți...

Cine este candidatul surpriză al PNL la Primăria Capitalei

Surpriză de proporții în privința candidatului PNL la Primăria Capitalei. Un nume greu din administrația locală ar putea fi propus pe lista candidaților...

Săptămâna viitoare este organizată simularea Bacalaureatului. CALENDARUL

Simularea examenelor naționale din anul școlar 2023 - 2024, organizată de Ministerul Educaţiei (ME), continuă în săptămâna  4 - 7 martie, cu probele scrise din cadrul Bacalaureatului (pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă