13.7 C
București
marți, 26 martie 2024
AcasăInternaționalCinci copii de 13 și 14 ani sunt arestați sub acuzația de...

Cinci copii de 13 și 14 ani sunt arestați sub acuzația de omor, în Marea Britanie

Cinci copii de 13 și 14 ani sunt arestați în Marea Britanie sub acuzația că ar fi implicați în uciderea unui alt copil, de 13 ani, informează, luni, 4 ianuarie, agențiile occidentale de presă.

Cei cinci tineri reținuți sunt patru băieți și o fată.

Crima s-ar fi comis în oraşul Reading (60 de kilometri vest de Londra). Ancheta a început după ce duminică dimineață, poliția a găsit un copil de 13 ani, decedat. Cauza morții a fost faptul că acesta fusese înjunghiat.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Facturi mai mici la gaze și electricitatea de la 1 aprilie. Ministrul energiei anunță noi scheme de plafonare

Ministerul Energiei se pregăteşte săptămâna aceasta de o optimizare a schemei de compensare/plafonare prin care facturile la energie şi gaze s-ar mai putea ieftini,...

Poşta Română a obţinut un profit de 12 milioane de lei în 2023

Poşta Română a obţinut un profit de 12 milioane de lei în 2023, iar cifra de afaceri a ajuns la 1,6 miliarde de lei,...

Se schimbă legea creditelor. Dobânzile nu pot fi mai mult decât dublul sumei împrumutate

Legea care plafonează dobânzile practicate de instituțiile financiare nonbancare și limitează creanțele pe care le solicită recuperatorii a fost votată azi în plenul Camerei...
Ultima oră
Pe aceeași temă