25.7 C
București
luni, 23 septembrie 2024
AcasăInternaționalChristina Aguilera va cânta imnul SUA la Super Bowl

Christina Aguilera va cânta imnul SUA la Super Bowl

Christina Aguilera va cânta imnul Statelor Unite la finala 2011 a campionatului de fotbal american, cunoscută în toată lumea ca Super Bowl şi aflată printre evenimentele cu cea mai mare audienţă din istoria televiziunii, anunţă presa internaţională, citată Mediafax.

Cântăreaţa pop va apărea în faţa publicului înaintea meciului dintre Pittsburgh Steelers şi Green Bay Packers, programat în 6 februarie la Arlington, statul Texas.

În pauza de la jumătatea meciului va cânta trupa Black Eyed Peas.

„Sunt încântată să particip la acest eveniment emblematic”, a declarat artista în vârstă de 30 de ani, care mai cântat la Super Bowl în 2000, la Atlanta.

Printre vedetele care au mai cântat imnul american la cel mai vizionat eveniment sportiv din SUA se numără Mariah Carey şi Beyonce Knowles.

În 2004, Janet Jackson şi Justin Timberlake au cântat în duet, tot la Super Bowl, însă momentul a rămas în istorie nu datorită interpretării celor doi, ci faptului că artista a lăsat să-i iasă din bluză, la vedere, sânul drept. Ulterior, Janet Jackson şi-a cerut scuze spunând că nu a vrut să ofenseze pe nimeni cu acel gest.

Cele mai citite

Antrenorul lui Inter Milano recunoaște că AC Milan a meritat victoria în Derby della Madonnina

Antrenorul lui Inter Milano, Simone Inzaghi, a recunoscut meritele rivalei AC Milan în derby-ul de duminică seara, afirmând că echipa adversă a fost superioară...

Directorul de școală, demis când vrea primarul

Conform noului Regulament-Cadru, primarul și Consiliul local pot propune demiterea unui director de școală Începând cu anul școlar 2024-2025, directorii de școli pot fi demiși...

VIDEO Iarnă severă în Africa de Sud. Numeroase drumuri au fost blocate, iar oamenii au rămas captivi în mașini

Vremea a creat haos în Africa de Sud, unde locuitorii din Johannesburg s-au trezit în mijlocul unei ierni neobișnuit de severe. A nins atât...
Ultima oră
Pe aceeași temă