Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Catedrala Notre Dame din Paris rămâne în pericol de prăbușire

La aproape un an de la incendiul care a afectat catedrala Notre Dame din Paris, încă nu se știe dacă monumentul va mai rămâne in picioare. Chiar operațiunea de salvare ar fi cea care ar putea pune în pericol catedrala.

Share

Rl online 0 comentarii

08.01.2020 - 16:23

Restaurarea încă nu a început, specialiștii în patrimoniu nu s-au pus de acord cu privire la modul in care va fi refăcută iar îndepărtarea eșafodajului metalic construit după incendiu readuce în discuție pericolul de prăbușire.

Asta înseamnă că înțelegerile cu companiile trebuie făcute repede, pentru că este o urgență.

Generalul responsabil de refacerea celebrului monument gotic, vizitat anual de peste 13 milioane de persoane, spune că restaurarea va începe cel mai probabil anul viitor, conform ȘtirileTVR.ro.

Citește totul despre:

Comentarii