20.2 C
Bucureศ™ti
vineri, 6 septembrie 2024
AcasฤƒInternaศ›ionalBlockbusterul "Titanic" a fost relansat รฎn format 3D

Blockbusterul „Titanic” a fost relansat รฎn format 3D

La 15 ani dupฤƒ lansarea blockbusterului „Titanic” ลŸi la 100 de ani dupฤƒ scufundarea celebrului transatlantic în chiar prima sa cฤƒlฤƒtorie spre America, regizorul James Cameron ลŸi douฤƒ dintre starurile filmului, Kate Winslet ลŸi Billy Zane, au pฤƒลŸit din nou pe covorul roลŸu, marลฃi, la Londra, pentru relansara filmului în variantฤƒ 3D, transmite Agerpres.

„Am muncit din greu pentru a reuลŸi aceastฤƒ conversie în 3D ลŸi am obลฃinut o adevฤƒratฤƒ bijuterie. Nici nu poลฃi sฤƒ-ลฃi dai seama cฤƒ acest film nu a fost realizat direct în 3D, încฤƒ de la început”, a declarat regizorul James Cameron pentru canalul de televiziune Sky News, la intrarea în Royal Albert Hall din Londra, locul unde a avut loc cea de-a doua premierฤƒ mondialฤƒ a filmului.

Aceastฤƒ nouฤƒ versiune a filmului „Titanic” a fost scoasฤƒ la 15 ani dupฤƒ versiunea originalฤƒ care la vremea sa a fost cel mai bine vândut film din toate timpurile, cu încasฤƒri de 1,8 miliarde de dolari, fiind depฤƒลŸit în prezent tot de o producลฃie 3D semnatฤƒ de Cameron, „Avatar”. De asemenea, filmul „Titanic” a cucerit 11 premii Oscar.

„Aceastฤƒ variantฤƒ aduce încฤƒ o dimensiune. Este o experienลฃฤƒ cu totul diferitฤƒ (faลฃฤƒ de original). Chiar ai impresia cฤƒ te afli pe vas ลŸi cฤƒ la un moment dat apa te înconjoarฤƒ din toate pฤƒrลฃile”, a comentat protagonista filmului, Kate Winslet.

Actriลฃa britanicฤƒ avea doar 22 de ani când a fost proiectatฤƒ la rangul de vedetฤƒ mondialฤƒ pentru rolul lui Rose DeWitt Bukater, din filmul „Titanic”. În acest film din 1997 Kate Winslet a jucat alฤƒturi de Leonardo DiCaprio. Kate Winslet, acum în vârstฤƒ de 36 de ani ลŸi mamฤƒ a doi copii, susลฃine cฤƒ acest film este ca „o amintire îndepฤƒrtatฤƒ” ลŸi iniลฃial i s-a pฤƒrut ciudatฤƒ decizia relansฤƒrii sale în format 3D.

RMS Titanic a fost cel mai mare transatlantic din lume când a plecat în cฤƒlฤƒtoria sa inaugurala din Southampton, Anglia cu destinatลฃia New York, la data de 10 aprilie 1912. La trei zile de la plecare, la ora 23:40 în data de 14 aprilie 1912, s-a ciocnit cu un aisberg ลŸi s-a scufundat la ora 2:20 în dimineaลฃa urmฤƒtoare. În acest accident ลŸi-au pierdut viaลฃa 1.517 persoane din cele 2.223 aflat la bord.

Cele mai citite

Clotilde Armand a cerut demisia preศ™edintelui Autoritฤƒศ›ii Electorale Permanente

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a cerut demisia preศ™edintelui Autoritฤƒศ›ii Electorale Permanente (AEP), Toni Greblฤƒ, acuzรขndu-l cฤƒ ar fi primit ilegal venituri de 24.000...

Siegfried Mureศ™an, desemnat negociator-ศ™ef al bugetului UE. Este primul europarlamentar romรขn care ocupฤƒ o asemenea funcศ›ie

Europarlamentarul liberal Siegfried MureลŸan, membru al grupului Partidului Popular European (PPE), a fost desemnat de cฤƒtre grupurile politice din Parlamentul European pentru a ocupa...

Vladimir Putin o susศ›ine pe Kamala Harris pentru a fi preศ™edinte al SUA

PreลŸedintele rus Vladimir Putin a afirmat joi cฤƒ o susลฃine pe candidata democratฤƒ Kamala Harris, actualul vicepreลŸedinte al SUA, รฎn alegerile prezidenลฃiale americane din...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ