Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Bilanțul COVID-19 la nivel global: peste 16 milioane de infectări

Peste 16 milioane de persoane la nivel global s-au infectat cu noul coronavirus. Potrivit bilanţului oficial realizat de Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), în ultimele patru zile s-au înregistrat nu mai puțin de 1 milion de noi cazuri.

Share

Rl online 0 comentarii

27.07.2020 - 22:19

În pofida eforturilor la nivel internaţional şi naţional, noul coronavirus continuă să se răspândească cu o viteză nemaivăzută până acum. OMS a primit de la statele membre date ce confirmă 311.100 de cazuri în ultimele 24 de ore, o cifră inedită în şase luni de pandemie.

Numărul deceselor a urcat la 646.384, dintre care 6.368 raportate în ultimele 24 de ore. Cel mai mare număr de cazuri corespunde continentului american, care raportează 8,6 milioane de contagieri, faţă de cele 3,2 de milioane înregistrate în Europa.

Noul coronavirus se răspândeşte cu repeziciune în SUA şi Brazilia, cu 4,14 milioane şi respectiv 2,39 milioane de infecţii, potrivit datelor OMS.

Este interesant de observat că noul coronavirus a avut nevoie de doar şase săptămâni pentru a dubla numărul de contagieri la nivel global.

Comentarii

loading...