25.1 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăInternaționalBen Affleck va fi Batman în continuarea "Man of Steel"

Ben Affleck va fi Batman în continuarea „Man of Steel”

Actorul Ben Affleck îl va interpreta pe Batman în continuarea filmului „Man of Steel”, care va apărea în cinematografe în 17 iulie 2015, relatează CNN.

Regizorul „Man of Steel”, Zack Snyder, a anunţat în urmă cu o lună, la ComicCon, că intenţionează să-i aducă împreună pe acelaşi ecran pe Superman şi Batman. Astfel, a realizat un casting şi a decis că Ben Affleck s-ar potrivi cel mai bine pentru rolul lui Batman, provocând controverse printre actorii de la Hollywood.

Actorul Richard Dreyfuss s-a arătat indingnat de decizia celor de la Warner Bros., iar chitaristul Kellen McGregor a întrebat de ce nu joacă tot Christian Bale în rolul din „Man of Steel”, după ce a jucat în toate cele trei părţi din The Dark Knight„.

Mai mult, Hollywood Reporter a publicat, în urmă cu două săptămâni, o listă cu actorii care ar putea primi rolul lui Batman, iar printre favoriţi se aflau Ryan Gosling şi Josh Brolin, numele lui Ben Affleck nefiind menţionat.

Affleck va juca alături de actorul britanic Henry Cavill şi va primi aproximativ 50 de milioane de dolari pentru interpretarea rolului.

Cele mai citite

Octombrie începe cu vreme rece și ploi abundente, urmată de o încălzire ușoară, conform prognozei ANM

Luna octombrie aduce un debut cu temperaturi mai scăzute decât cele obișnuite și precipitații abundente în mai multe regiuni, potrivit prognozei publicate vineri de...

Europa League: FCSB victorie spectaculoasă cu FC RFS 4-1

FCSB a învins echipa letonă RFS cu scorul de 4-1 (2-1), joi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în prima etapă din noul format...

Peste 1.000 de alerte privind riscurile produselor cosmetice mari, emise de Comisia Europeană în 2024

În 2024, Comisia Europeană a emis peste 1.000 de alerte legate de riscurile asociate produselor cosmetice de la branduri internaționale renumite, precum Dove, Nivea,...
Ultima oră
Pe aceeași temă