25.8 C
București
miercuri, 24 iulie 2024
AcasăInternaționalBăiat de 17 ani, înjunghiat mortal la o petrecere

Băiat de 17 ani, înjunghiat mortal la o petrecere

Un băiat de 17 ani a fost înjunghiat mortal la o petrecere organizată într-o casă.

În jurul orei 2.48, ofițerii de la poliția din West Yorkshire au fost chemați la Salisbury Grove, Armley, după ce Serviciul de Ambulanță Yorkshire a fost anunțat că un bărbat a fost înjunghiat, scrie metro.com.uk.

Ofițerii au găsit un număr mare de persoane în casă și le-au spus să părăsească locuința.

Ei au găsit un adolescent cu răni grave. Acesta a fost transportat de urgență la spital, dar a fost declarat mort la scurt timp.

Un bărbat care locuiește peste drum de locul unde a avut loc petrecerea de casă a declarat pentru Yorkshire Live: „Locuiesc vizavi de casa unde s-a întâmplat tragedia. Sunt case noi și au fost construite abia acum câteva luni, iar aceasta a fost prima petrecere care cred că a avut loc acolo. Atmosfera a fost bună, muzica a fost un pic cam tare, dar toată lumea s-a distrat. Nu m-am mai gândit la asta și m-am dus la culcare. Abia dimineața, când m-am trezit, am văzut toată poliția și zona izolată. Din păcate, este prima petrecere care are loc acolo și s-a terminat rău…”

Un purtător de cuvânt al poliției din West Yorkshire a declarat: „Poliția a lansat o anchetă de crimă în urma morții unui băiat de 17 ani în Leeds. În această dimineață, la ora 2.48, poliția a fost anunțată despre un accident la o casă din Salisbury Grove, Armley, unde a avut loc o petrecere la care participau un număr mare de persoane. Un alt apel a fost primit de la serviciul de ambulanță, care intervenea asupra bărbatului care ar fi fost înjunghiat la adresa respectivă. Ofițerii s-au deplasat la fața locului și au dispersat oamenii din zona respectivă, iar victima, un băiat de 17 ani din Leeds, a fost transportată la spital, unde a fost declarat mort la scurt timp. Detectivii de la echipa de omucideri tratează moartea acestuia ca pe o crimă.”

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă