Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Australia: Un cocoş agresiv a atacat şi a ucis o femeie

Un cocoş agresiv a atacat şi a ucis o femeie în vârstă în ferma ei din statul Australia de Sud, ne spune DPA

Share

Lorand Stoica 0 comentarii

Actualizat: 02.09.2019 - 21:26

Femeia, în vârstă de 76 de ani, intrase într-un coteţ de păsări de pe proprietatea sa, când un cocoş i-a sărit la picioare, perforându-i venele varicoase (varice) şi provocându-i o hemoragie care nu a mai putut fi oprită, a precizat acesta într-o lucrare ştiinţifică.

Profesorul de patologie Roger Byard, de la Universitatea din Adelaide, a declarat că este important ca oamenii să-şi dea seama de pericolul sângerării varicelor.

"(Acest caz) ne-a făcut să ne dăm seama cât de vulnerabili sunt vârstnicii, deoarece varicele se pot deteriora foarte uşor", a declarat Byard pentru postul de televiziune public ABC.

Studiul său - publicat recent în revista de specialitate Journal of Forensic Science, Medicine and Pathology - se axează pe pericolele cu care se confruntă vârstnicii care suferă de varice.

Comentarii

loading...