20 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăInternaționalAlexandra Ungureanu a concertat în garajul Europa FM

Alexandra Ungureanu a concertat în garajul Europa FM

Garajul Europa FM, locul în care cei mai buni artişti concertează ca la începuturi i-a găzduit aseară pe Alexandra Ungureanu şi pe Blue Motors.

Alexandra a pregătit un playlist special pentru concertul din Garajul Europa FM, din acesta au făcut parte coveruri şi piese pe care nu le-a cântat niciodată în propriile concerte. „Bad Romance”, „You Shook Me All Night Long”, „Sweet Child O’Mine” „Lumea Visează”, „Bejo (Uh La La)” sau „Emoţii” au fost doar câteva din surprizele pregătite pentru fanii veniţi să o vadă şi pentru milioanele de români de pe frecvenţele Europa FM.

George Zafiu, gazda concertelor din Garajul Europa FM, a aflat de la Alexandra foarte multe lucruri pe care aceasta nu le-a făcut publice până acum. Artista a povestit de ce a luat exameul de Bacalaureat cu media 10: „Am învăţat, chiar mi-a plăcut să fac asta, eram cuminte. Pe vremea aceea nu mergeam în cluburi, dar recuperez acum.

Colegul de la Crush, Konstantin, alături de Cristina Dochianu şi producătorul Cătălin Muraru de la Roton au venit să o susţină pe Alexandra. Konstantin a povestit cum a pus bazele proiectului ce le aduce succesul chiar şi peste hotare: „După ce am făcut rost de numărul ei de telefon, am sunat-o şi i-am propus piesa numită Pentru Tine”, i-a plăcut şi am rămas împreună de atunci. …Nu ne putem despărţi acum, pentru că ne ştim toate secretele unul altuia.

După spectacolul oferit de Alexandra Ungureanu, Garajul Europa FM se pregăteşte pentru un nou concert. Pe 3 august, băieţii de la Bosquito vor concerta ca la începuturi în Garajul Europa FM.

Cele mai citite

Impact între un microbuz și un autobuz, în Gorj. Zece persoane au fost rănite

În aceasta dimineață la ora 5.50, polițiștii au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că, în comuna Runcu, sat Răchiți, din...

Dr. Radu Țincu trage un semnal de alarmă asupra poli-adicției la tineri și lansează cartea „Învinge dependența”

Fenomenul poli-adicției, adică dependența multiplă de substanțe și comportamente, devine tot mai prezent în rândul tinerilor din România, avertizează dr. Radu Țincu, unul dintre...

Industria mobilei din România, în scădere: Contribuție în 2023 cu 27% mai mică decât în 2016

În 2023, industria mobilei din România a adus o contribuție de 1,23 miliarde de euro la balanța comercială, înregistrând o scădere de 27% față...
Ultima oră
Pe aceeași temă