5.9 C
București
marți, 5 martie 2024
AcasăInternaționalA fost găsit unul dintre pasagerii dispăruți de pe feribotul din Grecia

A fost găsit unul dintre pasagerii dispăruți de pe feribotul din Grecia

Un pasager dispărut după ce un incendiu a cuprins un feribot care naviga din Grecia către Italia a fost găsit în viață de salvatori, a declarat un oficial al ministerului maritim grec.

Paza de coastă greacă a salvat 280 din cei 292 de pasageri și un echipaj care se afla la bord când a izbucnit incendiul pe Euroferry Olympic, sub pavilion italian, vineri dimineața.

Potrivit operatorului de feribot și autorităților elene, 11 pasageri sunt încă dispăruți. Aceștia sunt din Bulgaria, Grecia, Turcia și Lituania.

Salvatorii l-au descoperit duminică pe supraviețuitor în pupa ambarcațiunii, în timp ce era remorcat spre insula Corfu din Grecia, a spus paza de coastă.

Bărbatul a fost adus la țărm de paza de coastă grecească. Bărbatul, care părea sănătos, a zâmbit, dar nu a făcut niciun comentariu.

Feribotul încă ardea.

Urmărește România Liberă pe Facebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Dmitri Medvedev afirmă că nu vor fi discuții de pace cu Kievul

Dmitri Medvedev, vicepreședintele Consiliului de Securitate de la Moscova, a declarat luni într-un discurs belicos ținut în fața unei hărți cu Ucraina împărțită între...

Kamala Harris și-a exprimat „îngrijorarea profundă” către Benny Gantz cu privire la criza umanitară din Fâşia Gaza

Vicepreşedinta Statelor Unite Kamala Harris şi-a exprimat "îngrijorarea profundă" cu privire la criza umanitară din Fâşia Gaza în timpul unei întâlniri, luni, cu Benny...
00:01:16

Israelul efectuează cel mai mare raid la Ramallah din ultimii ani

Forțele israeliene au atacat la Ramallah, în Cisiordania ocupată, peste noapte, ucigând un tânăr de 16 ani într-o tabără de refugiați, în timpul celei...
Ultima oră
Pe aceeași temă