Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

20 de tone de Turnul Eiffel în miniatură, capturate la Paris

O cantitate de 20 de tone de turnuri Eiffel în miniatură a fost confiscată de poliţia pariziană, care a destructurat o reţea de vânzare stradală ilegală condusă de trei angrosişti chinezi, informează miercuri surse din poliţie citate de AFP.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 19.09.2018 - 18:28

În total, nouă persoane au fost reţinute şi plasate în arest preventiv. Pe lângă cei trei angrosişti, gestionari de magazine la Paris şi la Aubervilliers, o suburbie din apropiere, printre cei reţinuţi se află şi patru "intermediari" şi doi vânzători stradali "de origine africană" aflaţi ilegal pe teritoriul Franţei, potrivit sursei din poliţie.

După interceptări şi supraveghere, anchetatorii au destructurat această reţea calificată drept "foarte organizată".

Peste 1.000 de pachete, respectiv un total de 20 de tone de turnuri Eiffel în miniatură, au fost confiscate în urma unor percheziţii în două spaţii de stocare şi în trei magazine.

Prefectura poliţiei din Paris încearcă de mai mulţi ani să lupte împotriva vânzătorilor ilegali de suveniruri care îi agasează pe turişti în apropierea atracţiilor turistice din capitala Franţei.

În iulie 2013, poliţiştii parizieni au confiscat 60 de tone de turnuri Eiffel în miniatură în cursul unei anchete asupra uneia dintre aceste reţele.

Comentarii

loading...