17.6 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăGDPRUşile de garaj - criterii de alegere şi tendinţe

Uşile de garaj – criterii de alegere şi tendinţe

1. Cum a evoluat Hörmann în 2011?

 
Situaţia economică din ultimii ani şi-a pus amprenta şi pe evoluţia Hörmann, astfel nivelul cifrei de afaceri din 2010 s-a diminuat cu aproximativ 25% în raport cu 2009, înregistrând la sfârşitul anului trecut vânzări de aproximativ 6 milioane euro. Totuşi, în primul semestru din 2011, am înregistrat o creştere cu 3% faţă de intervalul similar din exerciţiul financiar anterior şi ne propunem ca până la finalul actualului an fiscal să avem o creştere de 7% în comparaţie cu 2010. Sperăm să păstrăm acest curs ascendent şi în 2012, dar poate mai susţinut, cu o creştere mai mare.

2. Aveţi produse atât pentru zona rezidenţială cât şi pentru cea industrială. Având în vedere actualul context, cum au evoluat cele două sectoare în 2011?

Sistemele promovate de compania noastră se adresează atât sectorului rezidenţial (uşi de garaj, de intrare, sisteme de acţionare electrică pentru uşi garaj şi porţi etc.), cât şi celui industrial (uşi secţionale industriale, tehnică de încărcare, rulouri, modele rezistente la foc, uşi rapide, etc.). Distribuţia  se bazează pe o structură naţională de dealeri autorizaţi, firmele respective promovând ambele categorii de produse. În acest an ne-am focalizat atenţia pe segmentul industrial, care – în comparaţie cu piaţa rezidenţială – a consemnat o dinamică optimă. Cu toate acestea, am promovat inclusiv către clienţii din domeniul rezidenţial un pachet de produse cu preţuri promoţionale, oferta fiind valabilă până la sfârşitul anului în curs, după care urmează să o actualizăm şi pentru 2012. 

3.  În funcţie de ce criterii trebuie să alegem uşa de garaj?

Considerăm că cel mai important lucru de care trebuie să ţii cont atunci când alegi o uşă de garaj este siguranţa. Ne preocupăm constant de siguranţa utilizatorilor, de respectarea standardelor de calitate şi de asigurarea protecţiei venind în întâmpinarea clienţilor cu produse inovatoare precum: protecţia de siguranţă pentru automatizări, uşa secţională pentru faţadă, cititorul de amprentă, sistemele de acces Hörmann sau uşile antifoc STS cu finisaj colorat.

Un alt aspect important, şi de care din ce în ce mai mulţi clienţi ţin cont, este aspectul estetic. O faţadă armonioasă, cu uşa de garaj şi cea pietonală încadrată în stilul construcţiei, este următorul criteriu în alegerea uşii de garaj. Nu în ultimul rând trebuie să ţinem cont de raportul preţ – calitate. Din ce în ce mai mulţi clienţi realizează că o uşă de garaj care îndeplineşte toate normele de siguranţă şi de calitate este mai rentabilă pe termen lung.     

4. Top trei lucruri pe care trebuie să le îndeplinească o uşă de garaj pentru a oferi maximul de siguranţă şi confort?

În primul rând uşa de garaj trebuie să fie echipată cu dispozitive de siguranţă împotriva ruperii arcului şi a prinderii degetelor in balamale. Apoi, să fie rezistentă la intemperii, acest lucru fiind asigurat prin garniturile laterale de etanşare şi prin garnitura de pardoseală. Nu în ultimul rând uşa de garaj trebuie să fie accesorizată cu o acţionare electrică ce asigură o deschidere rapidă a acesteia.

5. Care a fost anul acesta cel mai căutat model de uşă de garaj Hörmann?

Anul acesta am avut promoţia „Europe 2011”, selecţia din această promoţie fiind cea mai căutată pe zona de rezidenţial. Cel mai solicitat modelul a fost uşa de garaj Renomatic cu finisaj Decograin Dark Oak – o uşă cu pereţi dubli care oferă o bună izolaţie termică şi care prezintă sistemul patentat arc în arc  ce protejează uşa împotriva prăbuşirilor.

6. Care sunt tendinţele în materie de uşi de garaj?

Cele mai căutate uşi de garaj sunt cele cu finisaj imitaţie furnir, clienţii având opţiunea să-şi asorteze finisajul uşii de garaj cu finisajul tâmplăriei casei.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă