17.8 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăGDPRTinerete fara batranete

Tinerete fara batranete

Frumusetea eterna este dorinta fiecarei femei. Din cele mai vechi timpuri si pana astazi nu exista femeie care sa poata spune ca nu si-a dorit sa fie remarcata pentru frumusetea ei exterioara. Si tot de atunci si pana astazi femeile au recurs la tot felul de trucuri si de tratamente, indurand durerea, chiar punandu-si uneori sanatatea in pericol, si totul in numele frumusetii exterioare.

Atractia feminina trebuie sa vina la pachet cu o fata ingrijita, cu trasaturi fine si elegante. Ce ne facem insa cand timpul sau alti factori exteriori isi pun amprenta asupra tenului si il lasa plin de imperfectiuni? Ce sa facem ca sa nu fugim direct la bisturiu?

Tratamentele non invazive au inceput sa nu mai fie un mit. De luna aceasta, cea mai noua tehnica de rejuvenare care reda pielii aspectul tanar, sanatos si fara imperfectiuni este disponibila la Delta Hospital. Aceasta tehnica revolutionara de tratament imbunatateste radical aspectul tenului feminin. Skin Neddling Medical trateaza toate problemele tenului si ofera rezultate vizibile si rapide.

„Aparatul este prevazut cu ace lungi de 0,5-1,5 mm, cu care inteapa tenul pana la sange, efectele fiind incurajarea producerii de colagen, hidratarea pielii, reducand ridurile de la nivelul fetei. Procedura se recomanda persoanelor cu semne lasate de acnee, piele imbatranita sau afectata de razele ultraviolete”, adauga dr. Monica Darmanescu, spcialist dermatolog Delta Hospital.

Avantaje de necontestat
• Canalele produse prin intepare se inchid foarte repede, in termen de 1-2 ore, nefiind necesare interventii speciale
• Misiunea finala a procesului este de a forma noi fibre de colagen care se vor integra intre fibrele de colagen existente in dermul superior si vor „umple” cicatrici atrofice
• Tratamentul duce la stimularea vaselor de sange si prin urmare la formarea de noi vase capilare, care vor transporta mai mult sange in piele si vor duce la o mai buna oxigenare si hranire a acesteia.
• Durerea este redusa, chiar inexistenta, timpul de refacere post-tratament este foarte scurt (maxim 48 de ore) si prezinta riscuri minime de complicatii
• Rezultatele sunt de durata si sunt vizibile dupa doar 6 saptamani
• Costul este mult inferior unui tratament cu laser sau unei operatii

Noua tehnologie vine in intampinarea femeii dornice de un aspect frumos, sanatos si tanar. Bisturiul nu este singura solutie pentru a arata asa cum va doriti, iar medicul vostru dermatolog va poate ajuta sa gasiti varianta optima de tratament.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă