20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăGDPRNeverland va deveni parc tematic in memoria lui Michael Jackson

Neverland va deveni parc tematic in memoria lui Michael Jackson

Domeniul Neverland, fosta proprietate a lui Michael Jackson, descrisa de acesta ca "taramul unde eu sunt Peter Pan si mii de copii vin sa ma vada", va deveni parc tematic, consacrat memoriei starului american, informeaza "Sunday Express", preluat de Mediafax.

Anuntul a fost facut de compania Capital Colony LLC, care a preluat Neverland, o proprietate evaluata la 120 de milioane de dolari. Parcul ar putea fi deschis pentru public anul viitor.

Surse de la Capital Colony LLC au anuntat ca ferma Neverland, care este in proces de restaurare, va fi vanduta unui proprietar privat, cu conditia ca acesta sa pastreze vie amintirea legendei regelui pop, transformand proprietatea intr-o atractie turistica destinata omagierii lui Michael Jackson.

Starul american a cumparat Neverland in 1988 si l-a transformat intr-un taram al fanteziei, cantaretul invitand sute de copii sa beneficieze de atractiile parcului. Tot Neverland a fost si cadrul interviului televiziunii ITV din 2003, care a dus la arestarea si judecarea starului.

Artistul a refuzat sa mai locuiasca acolo, dupa ce politia a perchezitionat de trei ori proprietatea.

Michael Jackson a murit in noaptea de joi spre vineri, la varsta de 50 de ani, dupa ce a suferit un stop cardiac, lasand in urma o cariera fabuloasa, marcata, insa, si de scandaluri si dezvaluiri despre stilul sau de viata excentric.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă