27.7 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăGDPRFii campion cu noua gama Rexona 48h!

Fii campion cu noua gama Rexona 48h!

Ştim cu toţii că ai mai multă încredere în forţele proprii atunci când te simţi confortabil în propria piele. Atunci când desfăşurăm activităţi sportive, antiperspirantul folosit are unul rol extrem de important, pentru că ai nevoie de protecţie de durată împotriva transpiraţiei şi a mirosurilor neplăcute.

Şi pentru că Rexona încurajează mişcarea, competiţia şi aventura, deodorantul nr. 1 în lume a devenit partener oficial în cadrul evenimentului Ziua Transportatorului, organizat sâmbătă, 4 iunie, la Baza Sportivă RATB. Ziua Transportatorului are o tradiţie de peste 10 ani şi constituie un bun prilej pentru angajaţii companiei de a sărbători şi participă la diferite competiţii sportive de fotbal, tenis, volei, arte marţiale, ping pong, darts.

Anul acesta, Rexona, deodorantul nr.1 în lume, şi CLEAR, expertul în îngrijirea scalpului şi combaterea mătreţii, au fost alături de echipele de fotbal susţinând fiecare gol şi recompensand echipele câştigatoare cu premii. Astfel, câştigătoarele la volei şi tenis au primit la finalul competiţiei produse şi materiale informative Rexona Women, în timp ce câstigatorii la fotbal, arte marţiale, darts şi ping pong au primit noua gamă de deodorante Rexona Men şi un şampon CLEAR Men.

Noua formulă Rexona beneficiază de tehnologia Motion SenseTM System, este special dezvoltată pentru a răspunde în mod natural la mişcările corpului Microcapsulele eliberate la aplicarea antiperspirantului Rexona se activează la fiecare mişcare a braţului şi se sparg eliberând parfum proaspăt care te protejează împotriva transpiraţiei şi a mirosurilor neplăcute timp de 48 de ore.

Datorită formulei bazată pe molecule de protecţie ce se activează în mai puţin de două secunde de la creşterea nivelul de adrenalină, antiperspirantele Rexona Men îţi oferă de protecţie activă 48h împotriva transpiraţiei pentru că tu să laşi o impresie perfectă în fiecare moment al zilei!

Cele mai citite

Doi cetățeni ucraineni au fost recuperați de Salvamont și Poliția de Frontieră în Munții Maramureșului

Cei doi cetăţeni ucraineni care au trecut graniţa în România prin Munţii Maramureşului au fost găsiţi de echipa mixtă formată din salvamontişti şi poliţişti...

Julian Assange, liber, după un acord cu justiția americană

Julian Assange, fondatorul WikiLeaks, a pledat miercuri culpabil de încălcarea Legii americane privind spionajul în faţa unui tribunal din Insulele Mariane de Nord, un...

Viktor Orban „a recidivat”: În 2013, în România, a murit un om după un accident cu o mașină din coloana oficială

Accidentul a avut loc în timp ce coloana oficială a lui Viktor Orban gonea spre aeroportul din Stuttgart. Cum se întâmplă în astfel de...
Ultima oră
Pe aceeași temă