34.8 C
București
duminică, 21 iulie 2024
AcasăGDPRFarmacie verde pentru adenomul de prostata

Farmacie verde pentru adenomul de prostata

Un supliment alimentar cu proprietati complexe pentru prevenirea riscului  aparitiei  hipertrofiei benigne  de prostata a fost lansat pe piata produselor naturale.

Este vorba de Licoprostat care are efecte deosebite in dieta pacientilor cu adenom de prostata, prostatite sau adenocarcinom de prostata. O capsula contine ulei de catina, ulei de in, lecitina, gluconat de zinc. Potrivit specialistilor carenta de zinc conduce la hipertrofia  prostatei, ateroscleroza, hipogonadism. Organismul uman contine aproximativ 2 pana la 3 grame de zinc, care poate fi intalnit in oase, dinti piele, leucocite etc. Licopenul  este o adevarata vedeta a antioxidantilor  furnizati prin alimentatie, el gasindu-se  in numeroase legume  (tomate, ardei iute rosu, broccoli, spanac) sau fructe (pepene verde, grep rosu). Este un antioxidant de doua ori mai activ decat carotenul si, ceea ce este important, este ca nu se distruge prin fierbere  si transformari culinare. 

Licopenul se pare ca joaca un rol important  in prevenirea cancerului de prostata. Ing. chimist Stefan Manea a precizat ca uleiul de catina  este extras din fruct printr-un un procedeu original. Fructele de catina  constituie cea mai bogata sursa de vitamina C, B1, B2, K, PP, precum si de microelemente, acizi grasi esentiali si fitosteroli. Medicii avertizeaza ca produsul natural nu presupune inlocuirea tratamentelor conventionale  ale afectiunii prostatei, ci se asociaza cu acestea.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă