18.9 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăGDPRCosmetic Plant relansează gama "Măceşe"

Cosmetic Plant relansează gama „Măceşe”

Măceşele sunt cunoscute pentru efectele lor curative încă din antichitate, când erau folosite că plante medicinale. Datorită conţinutului bogat de vitamine şi minerale pe care îl conţin, măceşele pot face adevărate minuni pentru sănătatea noastră, reprezentând un excelent antianemic, vitaminizant şi stimulant al imunităţii. De asemenea, asigură o bună funcţionare a organelor interne şi al sistemului cardiovascular, au efect de antiimbatranire şi stimulează biosinteză colagenului.

Cosmetic Plant a concentrat proprietăţile benefice ale măceşelor într-o gamă pentru îngrijirea tenului destinată persoanelor cu ten normal şi vârstă cuprinsă între 20 şi 50 ani .

Gama bazată pe extract de Măceşe conţine 4 produse cu o textură lejera, non-grasă, şi un discret parfum fructat. Ambalajul este unul modern şi vesel:

Crema hidratantă de zi cu extract de măceşe a fost concepută special pentru a asigură necesarul de hidratare al tenului pe durată întregii zile. Vitamină E acţionează împreună cu vitamină C naturală din măceşe împotrivă îmbătrânirii tenului, iar complexul hidratant menţine echilibrul hidric normal al epidermei. Extractul de roiniţă (Melissa officinalis) are proprietăţi cicatrizante şi antiseptice. Textură lejera şi parfumul fructat conferă senzaţia de prospeţime şi vigoare.

Preţ recomandat: 11 lei.

Crema revitalizantă de noapte cu extract de măceşe hrăneşte epidermă, îi menţine starea de sănătate şi vitalitatea. Vitamina C din extractul de măceşe protejează celulele de efectul oxidant al radicalilor liberi, stimulează formarea colagenului natural, normalizând metabolismul celular şi prevenind îmbătrânirea prematură a pielii. Extractul de roiniţă are şi în această combinaţie un efect cicatrizant şi antiseptic. Prin parfumul fructat şi conţinutul în extract de măceşe şi vitamine (C şi E), cremă conferă o senzaţie de confort şi relaxare.

Preţ recomandat: 11 lei.

Laptele demachiant vitaminizant cu extract de măceşe are o formulă perfect echilibrată datorită căreia îndepărtează de pe piele fardurile, praful şi impurităţile fără a o agresa. Conţinutul de vitamină C naturală din măceşe alături de Vitamină E şi extractul de roiniţă stimulează funcţiile vitale, tonifiază şi împrospătează epidermă.

Preţ recomandat: 11 lei.

Loţiunea tonică purificatoare cu extract de măceşe purifică şi tonifiază conferind pielii un plus de prospeţime. Îndepărtează delicat dar eficient orice urmă de fard sau impuritate şi stimulează funcţiile vitale. Tenul devine proaspăt, catifelat şi plin de vitalitate.

Preţ recomandat: 11 lei.

În perioadă iernii găsiţi în magazine o superofertă la gamă Măceşe! Reducere de preţ de 50% pentru unul dintre produse, dacă acesta este achiziţionat împreună cu produsul complementar. Astfel, cremă hidratanta de zi se livrează împreună cu cea revitalizanta de noapte, iar laptele demachiant împreună cu loţiunea tonică, unul dintre produse fiind la jumătate de preţ.

Produsele sunt disponibile în magazine naturiste şi farmacii.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă