27.7 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăGDPRBruno Vassari îţi dezvăluie secretul unui corp perfect în doi paşi simpli:...

Bruno Vassari îţi dezvăluie secretul unui corp perfect în doi paşi simpli: hidratare şi remodelare!

Doreşti o siluetă perfectă şi o piele catifelată? Ai încercat numeroase loţiuni de corp, dar niciuna nu a reuşit să-ţi ofere hidratarea de care ai nevoie?

O alternativă pe care o poţi încerca este noul  produs Dry Body Mist care promite să îţi schimbe total percepţia despre loţiunile de corp.

Acest ulei hidratant pentru pielea uscată cu o textură mătăsoasă pentru îngrijirea zilnică este alternativă perfectă pentru loţiunea de corp convenţională. Puterea sa de hidratare şi textură uşoară menţin pielea hidratată şi protejată într-un mod discret şi eficient.

Eficienţa produsului este dată de  ingredientele cu proprietăţi miraculoase: ulei de argan (recunoscut pentru prorietăţile sale antioxidante şi nutritive), ulei de jojoba (îmbunătăţeşte elasticitatea pielii), Ulei de Macadamia (un puternic antioxidant care protejează şi calmează) şi Ulei de măsline (are efecte antirid, de fermitate şi previne deshidratarea). În plus, echilibrează structură dermei, permiţând o mai bună regenerare a acesteia, acţionează împotrivă lipsei de fermitate şi previne apariţia vergeturilor.

Rezultatele folosirii uleiului de corp sunt vizibile încă de la prima aplicare, ce nu lasă urme grase şi nici nu pătează hainele.  În plus, Bruno Vassari îţi dezvăluie secretul unui corp perfect în doi paşi simpli: hidratare şi remodelare. Profită acum de oferta de lansare achiziţionând Celluli Firm Pack care conţine Celluli Firm (gel anticelulitic şi de fermitate) şi noul Dry Body Mist (ulei spray hidratant).

Combinaţia ideală pentru o siluetă de invidiat este disponibilă acum pe www.luxbeauty.ro la un preţ special! Acest pachet este calea sigură spre o piele perfect hidratata şi fără urmă de celulită!

Cele mai citite

Dorin Recean, premierul Republicii Moldova: Azi am trecut într-o nouă etapă

Uniunea Europeană a deschis oficial negocierile de aderare cu Republica Moldova. Premierul Dorin Recean: Azi am trecut într-o nouă etapă, care ne apropie semnificativ de...

Julian Assange, liber, după un acord cu justiția americană

Julian Assange, fondatorul WikiLeaks, a pledat miercuri culpabil de încălcarea Legii americane privind spionajul în faţa unui tribunal din Insulele Mariane de Nord, un...

Iohannis, mesaj de Ziua Drapelului Național

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, astăzi, un mesaj de Ziua Drapelului Naţional, context în care a subliniat apartenenţa României la NATO, UE şi ONU şi...
Ultima oră
Pe aceeași temă